Jobb volt szülni, mint amire számítottatok?
Figyelt kérdés
Kérlek ne kezdjetek történeteket mesélni a szülésrol, ép előtte állok, és nagyon félek tőle. De mindenki azt mondja, hogy sokkal jobb és egyszerűbb a szülés, mint amennyire az ember fél tőle és a vége az örömtől függetlenül szinte mindig az, hogy sokkal rosszabbra számítottam. Igazából az érdekel ez most igaz e, vagy inkább készüljek a legrosszabbra..2020. dec. 3. 19:02
21/23 anonim válasza:
Kevésbé volt morbid, mint amire számítottam. Féltem, hogy majd a helyszín, a körülmények, a látottak miatt elvesztem a fejem, de nem, végig a toppon voltam, mindenre tudtam figyelni. Úgy képzeltem, mint a filmekben, hogy lelassul az idő, torzulnak a hangok, én meg csak kapkodom a levegőt :D
A fájdalomra nem tudta felkészülni, veszettül fájt, de nem úgy, mint elképzeltem, és öntudatomnál voltam végig. Összességében igen, jobb volt mint amire számítottam
22/23 anonim válasza:
Első terhesség császárral ért véget. Szentül meg voltam győződve róla, hogy a második is császár lesz. Otthon 5 órát vajúdtam, nem akartam addig feleslegesen a kórházba menni, mert alig alig fájt. Bent az orvos azt mondta, hogy próbáljuk meg természetesen. Már úgyis 5 ujjnyira nyitva vagyok, nem lesz gond. Ebből kiindulva sajnos már érzéstelenítőt sem kaptam úgyhogy burokrepesztés után 1 órával már nagyon erős fájdalmaim voltak. Aztán mondta az orvos, hogy pár fájás és nyomhatok. Akkor legalább felcsillant a remény, hogy nemsokára meglesz a gyerek. 2.5 óra múlva toltak a műtőbe, mert nem illeszkedett be a feje a szülőcsatornába. Addig folyamatos, erős fájdalmaim voltak. Ott megfogadtam, hogy nem kell több gyerek. Ma már máshogy gondolom persze, de sajnálom, hogy így alakult, pedig jó lett volna ha meg tudom szülni de megváltás volt a császár. A kövi szülés is már tuti császár lesz.
23/23 anonim válasza:
Én kifejezetten vártam! Féltem tőle de vártam az újat az ismeretlent. Minden olyan izgalmas volt , hogy hogyan fog kezdődni , mikor, hol leszek ? Pl majd egy étterem vagy bevásárlókp közepén folyik el a víz mint a filmekben😁 elképzeltem, hogy majd milyen faszán ügyes leszek és bírom majd a fájdalmat aztán megszületik végre és hallom a hangját és rámteszik ő meg szépen elkezd szopizni . Mindenki boldog stb. Tényleg elképzeltem. De persze nagyon nem így lett egyetlen részlet sem. Szerintem mindegy ki mit képzel el mit gondol , úgyis úgy lesz ahogy lenni kell! Én a szülésem óta nem hiszek a pozitív gondolatok hatalmas erejében. De persze nyilván nem kell a legrosszabbra gondolni . Áljj hozzá pozitívan aztán úgyis kiderül mi lesz. Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!