Jobb volt szülni, mint amire számítottatok?
#4-el szemben en mindent elolvastam, minden szuleses videot ami neten talalhato megneztem, filmeket is, de meg igy is meg tudtak lepni😂
Az osszes szrral egyutt eletem legnagyobb elmenyei boldogsagugyileg, fajdalomugyileg, mindenhogy. Mondom ezt ugy h 4 nap mulva mutenek szovodmeny miatt, tehat meg nincs vege.
Csak azt neztem h vegre vilagra jonnek a gyermekeim es elfogadtam ami ezzel jar es ram var. Mindenestul. Sejtesem szerint masnak az en szuleseim traumatizaltnak tunnenek.3 egeszseges gyermekem van, ez a lenyeg semmi mas.
Őszintén szólva nem tudom. Nagyon be voltam tojva én is, fogalmam sem volt mire számítsak. Kemény volt az egyszer biztos, de nekem kb 1 hét alatt megszépültek az emlékeim róla, már nem voltak bennem a fájdalmas érzések csak a tudat, hogy melyik pillanatokban volt a legnehezebb. Most, 9 hónappal később, már az egész élmény elhalványult és csak a vége van meg, amikor a kezemben tartom a kislányomat.
Egy biztos, hogy bent nem marad és minden egyes fájás, nehéz pillanat megéri, mert a végén ott tartod majd a kis csodádat a karjaidban. :)
Tűzd ki ezt a pontot magad elé, és még ha néha néha el is veszel, térj vissza ehhez a ponthoz és újra összekapod magad. Én eléggé vizuális vagyok és ez nekem sokat segített. :)
Gyors szülést kívánok neked!
Első is könnyebb volt, mint amire készültem lelkiekben, pedig komplikált és problémás is volt.
Második pedig nagyon könnyű, bár fájdalmasabb volt. Ugyanaz 1/3 idő alatt tudtam le.
De
Nem kell félni.
Komolyan.
Szerintem a fájdalom jó része a fájdalomtól való félelem miatt van.
És igen
Könnyebb mint elgondolja az ember.
17 nagyon sajnálom. Nem ertem miért nem voltak őszinték, ha egyszer kérdezted 😞
Tipp barátnőm online “jár” most a pszichológusahoz. Skype. Végül is ehhez tényleg nem kell ott ülnöd csak olyan időpont kell, amikor más vigyáz a babára és egyedül vagy az egyik szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!