A kórházi csomagba ti tettetek ennivalót? Nem a szülőszobára gondolok,hanem a bentlét idejére? Ha igen,mit?
Elsővel nem tettem, mert akkor nem volt tilalom, minden nap hoztak nekem valamit.
Most a másodikkal pakoltam be pár dolgot. Zabkeksz, müzli szelet, 3in1 kávé, rostosok, víz. Nagyon jól jött és jól esett behűtve a kis üveges kubu meg a cappy junior, amiknek ilyen “szívókás” kupakjai vannak.
Előző vagyok. Még téliszalámit fogok vinni ha eszembe jut betenni meg almát akartam volna, de kezd túl nagy lenni a pakk.
Nekem nem tudnak behozni/beküldeni semmit. Vsz 7végére indítanak és csak 7köznap van csomagküldés
1 uristen... te hol szultel?! Nalunk az az első hogy a kismamát megetetik szules után.
En vittem kérdező kajakat, meg hoztak is szules után. Tudom ez most nem olyan egyszerű. Meg igen volt büfé is.
17!
Én pl hajnali 2kor szültem természetes úton, és reggel 8kor ehettem először...
Igaz nem kérdeztem miért, de kifejezetten mondták, hogy reggelig semmi.
Illetve reggel mentem a kórházba, este indítottak (magzatvíz szivárgás miatt) akkor is egész nap semmit nem ehettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!