Kint hőguta van, nem megyünk ki, nem bírja! Bent van klíma, de nem tudom lekötni egész nap! Más is van így? 2 éves

:(((
Nekünk is az idéntől van...eddig főttünk(15 év)..3 évig gyűjtögettem a rávalót!Szóval tudom milyen az :(((...mert akkor meg még extra nyűgös is...az enyém csak unatkozik:(

Nálunk 30 fok, lázas a gyerek, a mesenézés nem köti le hosszabb időre (ami amúgy nem baj) és ráadásul dolgoznom kell (itthonról)
Most alszik, én meg itt pihenek
Délután már leviszem hintázni (itt a házban az udvaron van egy kis játszó, ahol soha nincs egy gyerek se, nálunk ez a lábadozó-gyógyító játszó). Ha épp nem lázas, megeresztek ennyi változatosságot. Bent sincs jobb idő...
Na az a szörnyű,ha még beteg is:(((
Mielőbbi jobbulást!!!!!!!!

2év 4hónapos a fiam de annyi mindent akar csinálni egy nap alatt hogy nincs idő unatkozni. Eljátszik délelőtt már egyedül is amíg én főzök meg takarítok. Favonatozik, Thomas vonatozik, autózik, mesét néz. Délután olvasunk, kirakózunk, festünk, rajzolunk, gyurmázni is nagyon szeret, este szoktunk vetíteni. Késő délután kimegyünk vizi pisztolyozni ez most a sláger, futó biciklizni, játszóterezni. Este meglocsolja a kertet és vége a napnak. Remélem tudtam ötletet adni.
De lehet nekem nagy szerencsém van mert nagyon szeret vonatozni órákig lekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!