Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kint hőguta van, nem megyünk...

Kint hőguta van, nem megyünk ki, nem bírja! Bent van klíma, de nem tudom lekötni egész nap! Más is van így? 2 éves

Figyelt kérdés

2012. júl. 3. 15:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

De irigy vagyok!!! :)

Az én lányom semmit nem szeret igazán csinálni csak csavarogni....nem nagyon köti le semmi.Egyébként nemhogy futóbiciklizni,még kismotorozni sem tud :S

2012. júl. 3. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekünk van egy nagy árnyékoló a teraszon az mindig ki van húzva napközben, az alatt van a pancsoló medencéje, így napközben is tud fürdeni. Meleg van így is, de a víz lehűti. Annyira szeret pancsolni a lányom, hogy elvan vele egész nap.

Van klímánk, de csak este alvás előtt szoktam bekapcsolni, napközben félek hogy megfázna, amikor ki be rohangál a teraszról a lakásba.

3 éves

2012. júl. 3. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálunk ami most újdonság a kádban pancsi, van kismedencéje az udvaron de ekkora hőségben oda se megyünk, így a fürdőszobában elszórakozunk egy darabot, mire fel-le öltözünk telik az idő, fel is frissül így utána könnyebb vele. Meg szobáról szobára járunk, itt is ott is játszunk egy kicsit, néha tvzünk de nem igazán köti le. Meg "segít" nekem, valamit csinálok, ami nem veszélyes rá, pl ruhákat válogatok, vagy napi lapokat szortírozom és ő is ott el matat egy ideig velem. 16 hós
2012. júl. 3. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
nálunk is van klíma. mi kertesben lakunk és a lányomat nem lehet bent tartani. kimegyünk az udvarra a fák alá, vagy a napernyő alatt pancsolunk. ráadásul az én 2 évesem abszolút nem néz sem mesét, de még tv-t sem!
2012. júl. 3. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek strandra? Mi vagy a Balcsinál vagy a Velencei tónál vagyunk de ha épp itthon, akkor valamelyik strandon az tuti.
2012. júl. 3. 22:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Mi is kertesben lakunk,de szinte forr a levegő kint,és sajnos én sem bírom.Strand?Sajnos örülök ha kajára jut...nemhogy strandra menjünk.Természetes víz meg egyáltalán nincs a közelben,arrol nem is beszélve,hogy busszal nnem is szívesen indulnék neki:(
2012. júl. 4. 06:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor ruházz be egy gyerekmedencére meg egy napernyőre, ott nem lesz semmi baja, ha egész nap pancsol. Te is beleülsz mellé, így bírni fogod. Ha egész nyáron ilyen meleg lesz, akkor mit csinálsz? Nem tarthatod a gyereket egész nyáron a lakásban.
2012. júl. 4. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Értem miről beszélsz. Mi sem megyünk ki, és alig tudom lekötni őket. Egész nap megy a mesenézés, amivel alapból nagyon nem értek egyet, de mit lehet tenni? Tegnap annyit voltunk kint, hogy elmentünk boltba, de már ők rohantak befelé, olyan meleg volt.

A gyerekmedencéről meg annyit, hogy abban is le lehet égni, plusz, ha strandra nem telik, akkor arra sem. Egy jó minőségű nem olcsó mulatság.

2012. júl. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!