Kint hőguta van, nem megyünk ki, nem bírja! Bent van klíma, de nem tudom lekötni egész nap! Más is van így? 2 éves
De irigy vagyok!!! :)
Az én lányom semmit nem szeret igazán csinálni csak csavarogni....nem nagyon köti le semmi.Egyébként nemhogy futóbiciklizni,még kismotorozni sem tud :S

Nekünk van egy nagy árnyékoló a teraszon az mindig ki van húzva napközben, az alatt van a pancsoló medencéje, így napközben is tud fürdeni. Meleg van így is, de a víz lehűti. Annyira szeret pancsolni a lányom, hogy elvan vele egész nap.
Van klímánk, de csak este alvás előtt szoktam bekapcsolni, napközben félek hogy megfázna, amikor ki be rohangál a teraszról a lakásba.
3 éves

Értem miről beszélsz. Mi sem megyünk ki, és alig tudom lekötni őket. Egész nap megy a mesenézés, amivel alapból nagyon nem értek egyet, de mit lehet tenni? Tegnap annyit voltunk kint, hogy elmentünk boltba, de már ők rohantak befelé, olyan meleg volt.
A gyerekmedencéről meg annyit, hogy abban is le lehet égni, plusz, ha strandra nem telik, akkor arra sem. Egy jó minőségű nem olcsó mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!