Mi kell a korházba?
Köntös, papucs, törölköz, bugyi, betét, tusfürdő, pohár, kanál, villa, telefontöltő, víz, szőlő cukor, keksz, bimbóvédő kréme ez mind neked.
Babának:pelenka,popsitörlő,textilpelenka,ruha amiben hazavsziszed és ha szeretnél képet róla akkor valami ruha a fényképezéshez.
A kórházban tudod megkérdezni, hogy saját hálóingben lehetsz-e vagy adnak kórházit a szülésre, valamint, hogy a babának kell-e vinned ruhát, popsikrémet stb..
Szülőszobára: törülköző, papucs (amiben zuhanyozni is tudsz esetleg), hálóing, tena pants, műzliszelet nst és energia forrás is, szőlőcukor, víz, mobiltöltő, nedves törlőkendő, hajgumi.
Gyermekágyra: törülközö, 3hálóing vagy pizsama vagy melegítő, nedves törlőkendő, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, kézmosó, zsepi, sok víz, tena pants, gátsebre aloe spray, nedves wc papír, rágcsálnivaló, wc ülőkére papír, fésű.
Babának: popsitörlő, popsikrém, pelus, ruha a hazajövetelre(ezt ráér bevinni a hazaérkezés napján, de érdemes előre összerakni, hogy apának csak fel kelljem kapnia).
Elmész a szülés felkészítőre a kórházban.vagy megkérdezed a védőnőt.
Mindenhol máshogy van!
A gyereknek nekünk csak popsikremet kellett vinni!meg amibe hazahoztuk ruhát.
Amit én használtam az papucs és törülköző,bugyi volt.hálóinget a benti kórházit használtam.meg a tisztálkodási szerek stb kanál villa kés pohár.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!