Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felelotlen lennek? Be kene...

Felelotlen lennek? Be kene mennem a korhazba emiatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hetfore vagyok kiirva. Szerdan voltam dokinal, zart mehszaj, ctg mutatta a joslo fajasokat, de minden rendben volt velem is, babaval is, hazajottem. Csutortoktol alul borzalmasan feszit a baba feje, szinte neha csoszogok, neha kesszuras szeruen nyilal, de fajasaim ha vannak is teljesen kibirhatoak es elmulnak mindig. Az alap fajossagon kivul semmi valtozas. VISZONT. Tegnap egy kis torna (labdan, csipo, keresztcsont korzes) utan nagyon enyhe, nem elenk, alig eszreveheto ver szeru foltocska jelent meg az alap folyasomban s ezaltal a bugyimon. En nem gondoltam semmi rosszra, hiszen letezhet tagulasi verzes es nem volt sem sok, sem pedig elenk menzesz szeru. Egyik csaszaros bnőm viszont ram csodalkozott, hogy miert vagyok meg otthon, ha ennyire feszit lent mindenem es kijott ver is ez gond lehet,o a faros babajaval ezekbol semmit sem tapasztalt. Kerlek segitsetek. Baba mozgekony,a feje viszont tenyleg nagyon lent van mar.
2020. nov. 21. 04:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy azota sem jott semmi, se bugyin, se wc papiron nem tapasztaltam. Nyilvan ha egy koromnyi friss ver jonne azonnal mennek be, de ez olyan minimalisnak tunt. De mar beparaztatott a csaj es elso baba is :( Van kepem is a "maszatolasrol"
2020. nov. 21. 04:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti vagy nyákdugó vagy tágulásos vérzés... Ezzel el is küldenek a kórházból. Akkor van baj, ha úgy folyik mintha menstruálnál, akkor viszont rögtön mentőt kell hívni. Nyugodj meg, nem kell menned sehova, ha a baba is mozog rendesen és te is jól vagy.
2020. nov. 21. 05:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, több napig, nem mentem vele kórházba. Szépen csendben 2 ujjnyira tágultam, úgyhogy szerintem ez jó dolog, nem kell tőle megijedni. Engem egyébként indítottak 40+1 hetesen (kezdett kevés lenni a magzatvíz) és meg is szültem 2 óra alatt. Könnyű szülést kívánok!
2020. nov. 21. 06:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaj dejo, hogy irtatok. Koszonom szepen, megnyugodtam, en is igy tudom, hogy ennyivel felesleges menni. Igen, szerintem is nyilok, valahogy erzem, hogy tortenik valami, de igazi fajas meg nem jon. En is 1 het haladekot kaptam hetfotol,de bizom benne, hogy megindul magatol...Koszonom szepen!
2020. nov. 21. 06:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is igy kezdodott,de par ora mulva mar menstruacio szeruen jott a ver,akkor megilyedtem,azonnal korhaz... de ez is csak tagulasi verzes volt,korhaba eres utan meg is lett a kisfiam 5 es fel oran belul
2020. nov. 21. 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A dokim azt mondta akkor jo a fajdalom ha mar jarni sem birok- ha azt irod kibirhatoak, akkor ez meg nem az.

Aprocska verzes szerintem is tagulasi. Kitartast erre a par napra.

2020. nov. 21. 09:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek! Az a baj, hogy nem tudom mi normalis es mi nem, elso baba, de ha vereznek azonnal bemegyunk, termeszetesen. Nekem azota sem jott egy csepp ver sem.. Viszont lent a szemeremdombtol nagyon faj, mintha feszitenenek szet odalent, mar a combhajlatok, petefeszek, fenekem.. nem is tudom mar pontosan hol, mindehol sajog :) Mar a jarkalas is mami uzemmodos :/
2020. nov. 21. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezzel nem kell orvoshoz rohangálni. Nyilván nyílogat a méhszáj, kevés vérzés normális.
2020. nov. 21. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom. Varunk es varunk,hatha tortenik valami...
2020. nov. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!