Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azoknál, akik szedték a...

Azoknál, akik szedték a homeós szülés könnyítő bogyókat, illetve itták a málnalevél teát, hogyan zajlott le a szülés?

Figyelt kérdés
Segített,könnyebben tágultatok?Mennyi idő alatt jött a világra a picur?
2008. nov. 29. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Hajnali 5 kor kezdődtek a fájások és egész nap enyhe fájt 5-10 percenként jöttek. Reggel 7 kor a kórházban, még csak 1 ujjnyira voltam nyitva.

Majd 11 kor este elment a magzatvízem és hirtelen 2 percesek lettek a fájások. ekkor megvizsgált a doki és már majdnem teljesen ki voltam tágulva. 0:18 perckor megszületett a fiam. 1 db varatom volt, és aznap reggel 7 kor ülve szoptattam.

Szerintem nagyon sokat segített. Én szedtem a homeopátiás bogyókat 3 félét, meg ittam napi két bögre málnalevélteát a 36. héttől. Szülésznőm javasolta! Én a szülésnél még olajat is használtam, amit a szülésznőm kente a gátamat és a babám fejét amikor bújt ki.

2008. nov. 29. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:

szia,

én homeopátiást a szülés előtt nem szedtem, csak a szoptatásra, de a málnalevél teát vödörszámra ittam, mégis császtár lett mert nem tágultam. Pedig én hiszek a gyógynövényekben, mert az is nagyon fontos, hogy bízzál benne, mégsem hatott.

2008. nov. 29. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát én ittam a 35.héttől a málnalevél teát és homeos bogyeszt is szedtem.

Én csak azt tudom mondani, hogy első baba és sportoltam igy mindenki riogatott hogy nehéz szülés lesz.

Ahhoz képest 2 kor kezdődtek a fájások egyből 10 percesek voltak, 4.30kor mikor beértünk a kórházba már 4 ujjnyira ki voltam tágulva és 7kor megszületett a fiam!

Szóval én ajánlom mindenkinek!!

2008. nov. 29. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak: írhatok privit?lenne pár kérdésem ha nem nagy baj:))
2008. nov. 29. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan irjál, bár miben segítek ha tudok!
2008. nov. 29. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Én homeós bogyókat nem szedtem, csak málnalevél teát ittam a 36. héttől.

Este 1/2 10-kor elment a magzatvíz, rá kb. fél órára kezdődtek a fájások enyhén, de egyből 2-3 percenként. 1/2 1 körül értünk a kórházba és reggel 4.40-re lett meg a fiam. Gyorsan tágultam, igazán csak az utolsó óra volt nehéz.

Szép szülésem volt, Neked is legalább ilyet kívánok!

2008. nov. 29. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is szedtem a homeos bogyókat, és igaz, hogy nekem három napon keresztül voltak 10 perces jóslófájásaim szünet nélkül, végül amikor 5 percesek lettek, elkezdődött a tágulás és 4 óra múlva már a karomban tartottam a kislányomat. A bogyók a tágulást tényleg elősegítik, 99 % ban volt hatásos az általam megkérdezett nőknél. Ugyanis én is pont így informálódtam róla, mint te most. Ártani nem árt, úgyhogy szedjed nyugodtan.
2008. nov. 29. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Én hamar és könnyen szültem, pedig csak vajúdás alatt szedtem a homeos bogyókat.

Este 7-kor jött az első fájás, aztán éjfélig óránként, 2-ig 20 percenként és utána beállt 8 percesekre.

10-re mentem nstre, magzatvízvizsgálatra, ott még haza akart küldeni a doki, de nem volt jó az nst.

14-kor befektetett, fél óra mulva burkot repesztettek és fél 6-kor meglett a kislányom, véleményem szerint-első baba-nagyon gyorsan és könnyen.

A dokik végig bíztattak, hogy szedjem a bogyót, és délben kezdtem el szedni

2008. nov. 29. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én ittam a málnalevél teát a 35.héttől, napi 2 csészével. Kiírt időpontban hajnal fél 4-kor elfolyt a magzatvíz, de fájások nem nagyon indultak, csak enyhe 10 percesek. Bekötötték az oxitocint, 7 órán keresztül erős egybefüggő fájásaim voltak, mégse tágultam egy centit sem. Végül császároztak.
2008. nov. 30. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Én friss szülő vagyok, két napja szültem.

Én a 35. héttől ittam a málnalevél teát és szedtem homeós bogyót (vajúdásnál már nem szedtem, mert elfelejtődött).

Fél 12-kor éjszaka folyt el a magzatvíz, fájások nem voltak, csak valamikor kettő-fél három körül jöttek, de egyből három percesek, amelyek 40 mp-ig tartottak. Ötre már négy ujjnyira nyitva voltam (fél kettőkör még csak a külső méhszáj volt egy ujjnyira, a többi zárt volt), hat után megszületett a kisfiam.

Első babám, tehát villámszülésnek számított. Jól meg is leptünk mindenkit.

Úgyhogy nekem segített!

2008. nov. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!