Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy viseltétek, hogy egyedül...

Hogy viseltétek, hogy egyedül kellett lenni a szülőszobán és nem mehetett be hozzátok senki látogatóba?

Figyelt kérdés

Olyan borzasztó a helyzet a vírus miatt :/ A kórház átszervezés alatt,"egybe tömörítik a kismamákat és első babásként most nagyon lestresszeltek a változások, amiket olvasok...

Tőbben írják, hogy senki nem mehet be a vajúdás alatt sem már, apukát vagy 15 perccel azelőtt engedik be, hogy jönne a kitolás, amúgy egyedül kell szenvedni a szülőszobán és olyan kevés már a hely, hogy lehet, tőbben egy szobában :O

3-4 ágyas szobákban kell lenni, kisebbségiek között, együtt minden babával és egy percet sem lehet pihenni, mert megy a járkálás, nyilván mindig sír valamelyik csecsemő, egyágyas szoba már pénzért sem elérhető :(

Na meg ugye látogatási tilalom van, senki nem jöhet be és nekem ez olyan rossz érzés, hogy nem lesz megosztanom a kisbaba miatti örömöm vagy kérdéseimet vagy tanácstalanságom az első napokban... hogy ott leszek egyedül, idegenek között, magamra hagyva.

Tudom, masok is szülnek így, de nekem alapból olyan kórház-és orvosfóbi van, hogy egy sima vérvételre is 180-aa pulzussal megyek be és ezért nagyon szerettem volna, ha lehet mellettem valaki :/

Ti hogy éltétek meg ezeket a dolgokat?

2020. nov. 6. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

18, 19

Senki nem azt várja, hogy bárki, aki mostanában szül az tapsoljon a helyzetnek. De sajnos ez van, és ha nincs pénz magánkórházra, akkor igen, ezt most ki kell bírni.

2020. nov. 6. 21:18
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
18! Van más választása, mint kibírni? Ha mi empatikusabbak vagyunk, akkor bemehet vele a férje, és fog tudni pihenni a kórházban?
2020. nov. 6. 21:18
 23/25 anonim ***** válasza:
10%
Pihenni a kórházban???????
2020. nov. 6. 21:29
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

22

Nem, nincs más választása. De mibe kerül nem degredálni emiatt a helyzet miatt az érzéseit és empatikusnak lenni?

Ilyenkor jobb a lelketeknek belerúgni még kettőt, hogy mit nyafog már, ki lehet bírni?

2020. nov. 6. 21:47
 25/25 anonim ***** válasza:
63%
Nyilván könnyen beszél aki nincs ebben a helyzetben és neki mondjuk megadatot hogy komfortosabb helyzetben szülhetett. Én is megkaptam szóban hogy "ó megszületik az a baba anélkül is...". Primitívek és az EQ terén sincsenek eleresztve. Mindent ki lehet bírni valóban, akkor minek bármin is rinyálni?! Remélem aki itt okoskodik az szintén tartja is magát ehhez az elvhez.
2020. nov. 10. 10:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!