Hogy viseltétek, hogy egyedül kellett lenni a szülőszobán és nem mehetett be hozzátok senki látogatóba?
Olyan borzasztó a helyzet a vírus miatt :/ A kórház átszervezés alatt,"egybe tömörítik a kismamákat és első babásként most nagyon lestresszeltek a változások, amiket olvasok...
Tőbben írják, hogy senki nem mehet be a vajúdás alatt sem már, apukát vagy 15 perccel azelőtt engedik be, hogy jönne a kitolás, amúgy egyedül kell szenvedni a szülőszobán és olyan kevés már a hely, hogy lehet, tőbben egy szobában :O
3-4 ágyas szobákban kell lenni, kisebbségiek között, együtt minden babával és egy percet sem lehet pihenni, mert megy a járkálás, nyilván mindig sír valamelyik csecsemő, egyágyas szoba már pénzért sem elérhető :(
Na meg ugye látogatási tilalom van, senki nem jöhet be és nekem ez olyan rossz érzés, hogy nem lesz megosztanom a kisbaba miatti örömöm vagy kérdéseimet vagy tanácstalanságom az első napokban... hogy ott leszek egyedül, idegenek között, magamra hagyva.
Tudom, masok is szülnek így, de nekem alapból olyan kórház-és orvosfóbi van, hogy egy sima vérvételre is 180-aa pulzussal megyek be és ezért nagyon szerettem volna, ha lehet mellettem valaki :/
Ti hogy éltétek meg ezeket a dolgokat?
18, 19
Senki nem azt várja, hogy bárki, aki mostanában szül az tapsoljon a helyzetnek. De sajnos ez van, és ha nincs pénz magánkórházra, akkor igen, ezt most ki kell bírni.
22
Nem, nincs más választása. De mibe kerül nem degredálni emiatt a helyzet miatt az érzéseit és empatikusnak lenni?
Ilyenkor jobb a lelketeknek belerúgni még kettőt, hogy mit nyafog már, ki lehet bírni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!