Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy viseltétek, hogy egyedül...

Hogy viseltétek, hogy egyedül kellett lenni a szülőszobán és nem mehetett be hozzátok senki látogatóba?

Figyelt kérdés

Olyan borzasztó a helyzet a vírus miatt :/ A kórház átszervezés alatt,"egybe tömörítik a kismamákat és első babásként most nagyon lestresszeltek a változások, amiket olvasok...

Tőbben írják, hogy senki nem mehet be a vajúdás alatt sem már, apukát vagy 15 perccel azelőtt engedik be, hogy jönne a kitolás, amúgy egyedül kell szenvedni a szülőszobán és olyan kevés már a hely, hogy lehet, tőbben egy szobában :O

3-4 ágyas szobákban kell lenni, kisebbségiek között, együtt minden babával és egy percet sem lehet pihenni, mert megy a járkálás, nyilván mindig sír valamelyik csecsemő, egyágyas szoba már pénzért sem elérhető :(

Na meg ugye látogatási tilalom van, senki nem jöhet be és nekem ez olyan rossz érzés, hogy nem lesz megosztanom a kisbaba miatti örömöm vagy kérdéseimet vagy tanácstalanságom az első napokban... hogy ott leszek egyedül, idegenek között, magamra hagyva.

Tudom, masok is szülnek így, de nekem alapból olyan kórház-és orvosfóbi van, hogy egy sima vérvételre is 180-aa pulzussal megyek be és ezért nagyon szerettem volna, ha lehet mellettem valaki :/

Ti hogy éltétek meg ezeket a dolgokat?

2020. nov. 6. 18:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Látogatási tilalom minden évben van legalàbb 1 hónapot. Legalább nem lesz jövés-menés a kórházban. A nagy nekünk is egy ilyen időszak alatt született. Sokkal jobban lehetett pihenni mint a kicsinél, ahol reggeltől estig jöttek a szobatársamhoz.
2020. nov. 6. 18:47
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Gratulálok az empatikus kommentekhez.

Kérdező, sajnálom, hogy ilyenek a körülményeid, de gondolj arra, hogy a kórház csak pár napig fog tartani, és utána otthon lehettek :) kitartást

2020. nov. 6. 18:50
 13/25 anonim ***** válasza:
38%
4, igen, pont ezért örülök, hogy ma már nem kell bokorban, de azért ne akarjunk már belehalni, hogy most egy ideig kivételes helyzet van. Más is kibírta, nekünk is menni fog.
2020. nov. 6. 18:51
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Kerdezo: nem fogsz pihenni:) 2 agyasbab voltam egy nagyon kedves lannyal, 2. Napon mar hazament es egyedul voltam. Meg akkor se tudtam aludni 😅 3. Nap otthon egy jo nagyot aludtam a babaval ferjem mellettunk. Ne izgulj jo lesz. Ugy mentem haza mint egy mosogatorongy, de epp emiatt a sajat kozegedben meg jobb lesz! Csak magadra koncentralj ott bent is mert ez a 3 nap semmi az eletedbol :)
2020. nov. 6. 19:02
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a nagymamák most inkább sehova se menjenek, ha lehet, mert túl veszélyes. Hovatovább, szerintem részedről is felelőtlenség lenne most látogatót fogadni a pici baba mellett.

Mi Angliában élünk itt alapból 6 ágyas kórtermek vannak, mindenki mellett ott a baba. Nem mondom hogy ideális , de ez van azt a pár napot ki lehet bírni , habár itt ha minden oké szülés után pár órával lehet hazamenni.

Mi is megvettük a jegyet anyukámnak decemberre mire születik a pici de végül nem fog jönni. Sem mi sem ő nem vállalja a veszélyt. Sose bocsajtanam meg magamnak ha akár a babának akár neki lenne baja emiatt.

2020. nov. 6. 19:14
 16/25 anonim ***** válasza:
55%

Nézd, nem akarom lekicsinyíteni az aggodalmad, mert tudom hogy mindenkinek a maga a problémája a legnagyobb, nincs is ezzel semmi baj. De csak pár nap az egész, hamar otthon leszel.

Nekem egy ismerősöm a tavaszi hullám alatt koraszült és 3 hetet voltak kórházban miközben egyáltalán nem fogadhatott látogatót. És apuka sem mehetett be a PIC-re megnézni a saját első szülött lányát. Tudom hogy ez nem vigasztal, de tényleg gondolj arra hogy az a pár nap tényleg elszáll.

2020. nov. 6. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
Júniusban látogatási tilalom alatt két hetet voltam szülés előtt kórházban. Férjemmel naponta 20percet találkozhattam az épület előtt. Szóval én tudom, milyen ez. Hidd el rekord gyorsan fog eltelni neked az a pár nap. Pihenni nem nagyon fogsz tudni. De aztán otthon, a megszokott környezetben jobb lesz. Most ezek a körülmények, el kell fogadni. Én is így tettem, a lényeg, h. a baba egészséges legyen.
2020. nov. 6. 19:45
 18/25 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg marha empatikusak vagytok... igazatok van, majd csak kibírja, tök jó lehet valakivel szinkronba szülni.
2020. nov. 6. 20:11
 19/25 anonim ***** válasza:
60%
Azért elég szomorú... Egy gyermek érkezése boldogság és csodálatos élmény kellene, hogy legyen, nem pedig olyasmi, amit ki kell bírni meg túlélni :(
2020. nov. 6. 20:28
 20/25 anonim ***** válasza:
36%

Szent Imrében vírushelyzet nélkül sem lehet senki a vajúdóban a kismama mellett...

Nem kell drámázni...

Hozzáteszem nem ks mentem az első fájásra kórházba.csak 5 percesekkel.

Nem is tettek vajudóba

2020. nov. 6. 21:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!