Egyre több helyen hallom,hogy nem működik a szülészet vagy rossz állapotok uralkodnak a jelenlegi helyzet miatt,nincs hely. Van,ahol nincs nőgyógyász és más orvos vezeti le a szülést (aki nem nőgyógyász végzettségű). Én december végén,január elejére vagyok kiírva,de már parázom,hogy fogunk-e tudni normálisan szülni,ahol oda figyelnek ránk,és probléma mentesen túllendülünk ezen. :(
Ti,hogy vagytok vele,akik december-január-februárra vannak kiírva?
Komplikaciomentes szulesnel felesleges orvos jelenlete.
Ha meg komplikacio van, biztos nem a belgyogyasz fogja kivarazsolni beloled a babat. :)
Szeribtem kar ezen stresszelned.
2020. nov. 6. 07:59
2/12 anonim válasza:
Még jó, hogy a gyereket az anya szüli, nem az orvos, így mindenképpen kijön...
2020. nov. 6. 08:17
3/12 anonim válasza:
Persze hogy lesz :) Amúgy meg tényleg ne kattogj ezen régen is megszült minden asszony szülészet nélkül is :) Nem lesz gond ennyi a lényeg! Te most ne ilyenre koncentrálj !
2020. nov. 6. 08:20
4/12 anonim válasza:
Ne aggódj nem fogsz egyben maradni.. És az útszélén se kell szülnöd.
Én karácsonyra vagyok kiírva, de program császáros leszek.
2020. nov. 6. 08:25
5/12 anonim válasza:
Magánkórházba megyek, akkor is oda mennék, ha nem lenne covid. Áldatlan állapotok vannak sztk-ban covid nélkül is.
2020. nov. 6. 09:58
6/12 Bogus20 válasza:
én lelkiekben felkészültem arra, hogy esetleg egyedül kell szülnöm. de nekem ez már a harmadik babám lesz.
2020. nov. 6. 13:31
7/12 anonim válasza:
Biztos nem marad bennetek a gyerek. Az ebola, kolera, spanyolnátha, lepra alatt is születtek gyerekek, akár a földön is.
2020. nov. 6. 13:36
8/12 anonim válasza:
Aki egy világjárvány közben gyereket vállal, annak gondolom úgyis mindegy.
2020. nov. 6. 13:42
9/12 A kérdező kommentje:
8-as sajnálom,hogy ilyen idióta vagy,arról nem is beszélve,hogy mielőtt írsz nem gondolkodsz.Ja nincs mivel? Látja más is...van ,aki évek óta próbálkozik,mint én..most jött össze tavasszal...Többet valószínűleg nem lehet gyerekem. Azért irigyellek..a sötét emberek boldogak.Kicsit gondolkodj azért néha,mert ciki vagy
2020. nov. 6. 13:57
10/12 anonim válasza:
Persze, mert ha valaki nem hagyja abba élni az életét, az mindjárt felelőtlen. És ha eltart 5 évig, és kifutok az időből, akkor törődjek bele, csak azért, mert te félsz és nem bírsz rendszeresen kezet mosni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!