Kismamák,aki szeptember végére október elejére vagytok kiírva féltek a koronavírustól?
Reméljük nem lesz második hullám, de pont őszre igérik.
Ilyen esetben több mindent pakoltok?
Ha fogadott orvosotok van a pénzt hogy oldjátok meg?
Én a bőröndömben elrejtem majd.
Kicsit tartok tőle, hogy mi lesz.
Miért pakolnék több mindent? Ha kell valami, a férjem majd leadja a portán a csomagot, felhozzák.
Nem félek. A féléstől még nem lett jobb semmi. Majd látjuk a pillanatnyi helyzetet és alkalmazkodunk.
Nincs fogadott orvosom, a szülésznővel majd szülés után fogok valószínűleg még egyszer találkozni és akkor "köszönöm meg" a munkáját.
Én magát a vírust sem hiszem el, ez csak egy nagy politikai, gazdasági átvágása a világnak.
Én nem félek tőle egyáltalán.
Ha valami otthon marad, vagy szükség lenne rám, a férjem a portán le tudja adni. Azt a 3-4 napot meg kibírjuk és itthon nyugiban majd apa babázhat amennyit csak akar. Az, hogy a rokonok meg zárlat esetén nem rohangásznak be, annak pedig kifejezetten örülnék. De majd meglátjuk mi lesz októberben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!