Szerintetek szeptembertől lesz rendes suli vagy tàvoktatàs lesz? Erdèlyben?
Szerintem lesz. Én most végeztem,s a 8.-osokkal eggyütt felkészítőre pl jártunk.
Ráadásul az online oktatással az a baj év elején, hogy egy elsőst kicsit nehéz megtanítani olvasni...
Belső infók alapján a terv az, hogy kettéosztják az osztályokat, egyik fele reggel, másik fele délután megy majd iskolába, rövidített órák lesznek (tehát nem 50 perc lesz), hogy minél kevesebben találkozzanak.
Gondolom fertőtlenítés is lesz a termekben két fél osztály között. Aki meg beteg az marad otthon.
Összeomlana a gazdaság ha maradna a távoktatás mivel sok szülő nem tudná a felügyeletet megoldani. Nehéz volt megoldani a kijárási tilalomkor is ezt, de akkor valamennyire féken volt a gazdaság is. Most nem állíthatják le a gazdaságot mert akkor beköszöntene az apokalipszis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!