Szerintetek szeptemberben, minden a régi lesz, vagy megint távoktatás lesz?
Egyetemeken lehet, hogy távoktatás lesz, vagy ha nem, akkor is ott vezetik be először a távoktatást.
Általános és Közép Iskolákban szerintem rendes oktatás lesz, máskülönben a kisgyerekes szülök harakirit követnek el.
Remélem minden a régi, hagyományos formában fog indulni. Jó ötletnek tartom a kézfertőtlenítők kihelyezését a termekbe illetve a maszk viseléset is.
Én is szeptemberben kezdeném az egyetemet és hasonlóan nem örülnék, ha távoktatás lenne.
Egyrészt az ismerkedést is megnehezíti a helyzet, másrészt az egyetemi élet teljesen más, mint a megszokott középiskolai.
Végzősként nekem nem jött be a távoktatás. Néhány érettségi tárgyakból alig kaptunk rendes tananyagot, feladatokat, de minden másból, ami nem érettségi tárgy, halom számra osztották a beadandókat.
Sok tanárunk idősebb, így ők nehezen is kezelték a platformokat, de előttük le a kalappal, mert ők voltak a legigyekvőbbek.
Olaszországban:
"Lucia Azzolina ... oktatási miniszter ... szerdán közölte, hogy
a járványhelyzet ellenére a tanítás megindul szeptembertől, de csökkentett létszámú, 15 fős létszámú osztályokban folyik majd.
Ez azzal jár, hogy több osztály indul, amihez több oktató kell. A miniszter azt mondta, hogy 50 ezer új pedagógussal akarják bővíteni az oktatói létszámot. A késői döntés miatt gondot okoz a bútorhiány is. A gyártók már tudatták, hogy képtelenek teljesíteni iskolakezdésig a 2,4 millió új padra szóló rendelést.
Az olasz egészségügyi minisztérium a hét elején tudatta: ha egy diákról bebizonyosodik, hogy koronavírussal fertőzött, akkor egész osztályát karanténra kötelezik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!