Akik mostanában szültek Pécsen,tudnátok segíteni?
Még nincs eldőlve hol szűlök program császárral, de ketyeg az idő.
Eddig úgy volt Mohácson fogok ahogy az első 2 lányomat is, de a dokim már nincs ott (ő sajnos nem is vezet már szülést) Nagyon nem vagyok most Moháccsal kibékülve, pedig eddig nagyon meg voltam elégedve, így tegnap annyiban maradtunk a dokimmal, ha gondolom elintézi Pécset.
Pécsről eddig nem sok jót hallottam. De mivel veszélyeztetett vagyok, ismét fenáll a lehetőség arra, hogy nem lesz nagy illetve nem éri el a súlyhatárértéket a lányunk, nem szeretnénk ha ismét úgy járnánk, hogy őt átszállítják Pécsre én meg maradok Mohácson mert tumultus van.
Szóval nagyon érdekelne milyen most a helyzet a pécsi szülészeten? Apuka megkapja e a babát kiemelés után? Mit kell vinni a babának, mi a protokol (hány óra múlva állítanak talpra) normálisak e a nővérkék..? Milyen a kaja? (ez leginkább azért fontos mert bélgyulladásos vagyok)
Egy szóval minden infórmációnak örülnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!