Szerintetek nem meggondolatlan az olyan ember, aki 22-25 évesen bevállal 2 gyereket, ahelyett, hogy tanulna még stb?
én soha nem értettem az olyanokat, akik inkább szülnek ahelyett,hogy tanulna és megadná az esélyt arra,hogy a gyerekének idővel többet megadjon.
Sokan úgy vannak,hogy "krízishelyzetben" inkább még szül egyet, mintsem tegyen azért,hogy könnyebb legyen majd később.
Szerintetek nem buta az ilyen ember? Szülni lehet 3-4 évre rá is
Akkor tartsatok nayképűnek amiért leírom, de mindig csak azt gondolják, hogy szegény és rossz körülmények közé születhet egy 20-on éves párnak gyereke. 2 éve szültem, 23 évesen. Akkor már 4 évnyi munkaviszonyom volt, 3 éve voltunk együtt a férjemmel (most 30 éves). Akartuk a fiunkat, és nagyon szeretjük. Mindene megvan, minden évben belefér egy külföldi nyaralás, és nem okoz gondot sem az eltartása a gyereknek, sem semmi egyéb kiadás. Több gyereket nem tervezünk, nem akarunk. Nem hinném, hogy mi lennénk az egyetlen 20-as pár akinél ugyanez a helyzet.
Én a gyerkőc mellett csináltam meg a jogsi, és kezdtem jogot tanulni.
Szeptembertől várnk vissza dolgozni is.
Nem kell általánosítani, vannak a a később szülők között is besavanyodot nők......
nem biztos, hogy meggondolatlan!
én 25 éves vagyok, a párom 27. most 6 hónapos a babánk és valószínű jővő év végére tervezzük a másodikat.
nekem a középsuliból van már szakmám, tanultam egy évet az USA-ban nyelvtanulás miatt elsősorban, aztán lediplomáztam, közben elvégeztem 2 tanfolyamot (valutapénztáros, biztonsági őr), emellett folyamatosan dolgoztam 6 illetve 8 órában, 5,5 év munkaviszony után mentem szülni. a párom is diplomás ember. van lakásunk, kocsink és boldog családunk, pedig nem tettek alánk a szülők semmi extrát. van ugyan közel 20 évnyi hitelünk is, de nagyon úgy tűnik, meg tudunk vele birkózni. nem élünk nagylábon, de annál boldogabban!
A mai világban a nők vén banyák lesznek, mire egyáltalán megfogalmazódik a fejükben, hogy JA KELLENE EGY GYEREK IS!
Ez ugyan kinek jó? A gyereknek, akinek idős szülei lesznek, és a későbbiekben nem tudnak majd a gyereküknek segíteni, mivel már nekik lesz segítségre szükségük, vagy a szülőknek, akiket nagyszülőknek néznek a játszótéren?!
Én 25 voltam amikor első gyermekem szültem, majd 27 leszek mire megszületik a második gyermekem.
Ez kinek lesz rossz???
Azzal hogy én tanulok miért alapoznám meg a gyerekeim jövőjét?
Ismerek olyan embert,akinek 3 diplomája van,és le kell tagadnia mert nem vennék fel sehova.
Én 22évesen és 25évesen szültem,és nem bántam meg hogy nem tanultam tovább,nem is akartam.És meg tudunk élni diploma nélkül is.
24 éves vagyok. Van egy középfokú szakmám, és egy félévem van hátra a főiskolából.
Emellett van egy fél éves kisfiam, aki 4,5 év folyamatos munkaviszony után született. Nem vagyok eltartott, nem élünk luxus körülmények között, de semmiben nem szenvedünk hiányt.
Tényleg nem kellene általánosítani! Csak azért mert valaki fiatalon szül, még nem biztos, hogy nem tett le semmit az asztalra!
Én 29 évesen szültem, mert a diploma után még dolgoztam kicsit és csak 27 évesen mentem férjhez, saját lakást is ekkorra sikerült összehozni.
Ha olyan szakmát választottam volna, amihez kevesebbet kell tanulni + életem párjával 20 évesen már összefutok + örökölök egy lakást korábban, akkor jóval hamarabb szültem volna, kb 23-24 évesen.
15:51-es nagyon jól írt!Ugyanezt akartam írni.Az elég rossz,mikor a szalagavatódra elmegy anyud,és apud,és megkérdezik,h miért csak a nagyszüleid jöttek el?!
Anyu engem 19 évesen szült,most 45 éves,és senki,de senki nem hinné annyinak,nem is hiszik el,h anyám.... Ez így jó.
Én is 23 évesen szültem az első babám,tervezett gyerek volt,előtte már 4(!) éve dolgoztam egy piacvezető biztosító cégnél,pedig két szakmám van,érettségim,és egy alapfokú nyelvvizsgám!Nincs diplomám,mégis többet kerestem,mint anyu,és apu együtt...
A gyereknek meg van mindene,rokonok szerint még sokkal többje is van,mint ami egy két évesnek kellene....
Most megint pocis vagyok,és egyáltalán nem pánikolunk,h nem tudjuk majd felnevelni... nem akarásnak nyögés a vége.
Nem szeretem azokat,akik lenézik a neméppen diplomás hölgyeket (ha így tetszik),azok mások szemében nem elég intelligensek.... Vagy többet tudunk,mint gondolnátok.... A mai világból kell élni,nem könyvből....
2 éves fiú,és 8 hetes pocis anyukája (25éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!