Hogy bírtátok a 6hetet szülés után?
Hát nálunk a párom alapból nem szereti vagy inkább zavarja, ha csak "neki jó". Egyszer-egyszer elmegy, terhesseg vége fele meg gyerekágyban volt rá példa, de akkor is mindig megkérdezte, hogy nen baj-e így nekem.
Biztos nem "szopatna" naponta, főleg szülés utàn.
Az önkielegítés mint téma még sose került elő köztünk. Biztos ő is szokott, ahogy en is, de nem látok ebben semmi rosszat.
Kibírtuk. Kívántuk egymást nagyon, főleg kb a 4. Héttől, de én még érzékeny voltam lenn amúgy is. Mindig kérdeztem, hogy kényeztessem-e, de meg akart várni. Közel 7 héttel a szülés után bújtunk először össze, azóta viszont elég sokszor. 😁
Szerintem mindenki, aki fel tudja fogni a kockázatát a kontroll előtti szexnek, az ki tudja várni azt a 6 hetet. Nem egy örökkévalóság. Hozzáteszem, engem olyan szinten lefárasztott az első időszak, hogy hiába kívántam a férjem, fizikai képtelenség lett volna szexelnem.
Hát, szívből irigylem azokat, akiknek szülés után x héttel ez a legnagyobb problémájuk. Én konkrétan örültem, hogy élek, és hogy néha-néha alhatok.
Marha nehezem bírtam a szülés utáni 6 hetet, de nem a szex hiánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!