Hogyan bírtok/bírtátok a szülés megindulását megvárni?
Miért lett volna más választásom?
Mivel nem volt okom programcsászárra, így csak a várakozás maradt.
én bírtam a várakozást (nem mintha lett volna más választásom), lefoglaltam magam.
Ellenben a rokonság annál kevésbé bírta, a végén már fel sem vette a telefont nekik.
Akkor már nem dolgoztam, élveztem a pihenést. Ezek életed utolsó napjai/hetei, hogy egyedül lehetsz. Mostantól már mindig a gyereked lesz az első, minden gondolatodat, tettedet ő fogja irányítani. Én sokat pihentem, filmeket néztem, vásárolni jártam, összekészítettem a babacuccokat, ekkor mostam ki a ruhákat, átolvastam minden babakönyvet, kreatívkodtam még pár falfestéssel.
Második terhességemnél már nem volt pihenés semmi, hisz ott volt egy örökmozgó 2 évesem. A szülés előtti hetekben minden időt együtt töltöttük, sokat kimozgultunk, anya-lánya programoltunk, emellett a házon volt pár dolog ami régóta váratott magára (sövénnyírás, gazolás, teljes belső tisztasági festés, nagyobb takarítások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!