Szülés utáni haskötőt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Második gyermekemet várom, elsőnél nem használtam. Most gondoltam, hogy érdemes lenne. Van értelme egyáltalán? Aki használt ilyent, annak bevált?2020. okt. 24. 11:25
1/4 anonim válasza:
Én használtam. Visszament teljesen a hasam, de fogalmam sincs, hogy segített-e vagy magától is vissza ment volna. Szerintem ez főleg genetika.
2/4 anonim válasza:
Haskötő kényelmetlen. Sokkal jobb a sima alakformáló bugyi. De nem ajánlotz egyiket se sokáig hordani, pláne csm után, mert nem dolgoznak az izmok.
3/4 anonim válasza:
Nekem programozott császárom volt. A fodrászom ajánlotta,hogy mindenképpen szerezzek be haskötőt és már a kórházba is vigyem be,mert ő nélküle menni sem bírt. Viszont amikor felvette simán lavírozott a folyosón,sokkal kevésbe fájt a sebe és úgy valahogy egyben tartotta,valahogy így fogalmazott. Meg is vettem,de egyszer sem volt rajtam. Én elképzelni nem tudtam hogy vette fel. Nekem annyira érzékeny volt az a terület hogy megsimítani nem tudtam,nemhogy rászorítsak egy ilyet. Aki simán szül nem tudom,de nekem császárnál nem vált be. Egyébként haskötő nélkül is 1 hét után simán mentem. Jó a kórházban azért még nehézkes volt. De látod a fodrászomnak nagyon bejött.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bízom benne, hogy most is természetes szülés lesz. De amúgy láttam olyant is, ami kifejezetten császár szülés után való.
2020. okt. 24. 14:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!