Lehet, hogy a szülésindítás miatt nem alszik jól a babám? Aki mesterséges oxitocint kapott, milyen a babátok/ nagyobb gyereketek?
Ugyanekkora a kisbabám komplikált, oxys szülésből, és nem sírós, újabban éjszaka alszik.
Keresztfiam és a bátyja programcsászáros, a báty rossz alvó volt kétéves koráig és pörgős, a kicsi érzékeny, simulékony jó alvó.
Nem ilyen egyszerű ez. Bár azt el tudom képzelni, hogy több a idegbugesz gyerek az oxysok között statisztikailag, hiszen nagyobb az esély az oxy adásra egy problémás szülés esetén.
Én ezt hülyeségnek tartom.
Első lányom oxyval indított. Köszöni jól van,jó alvó.
#9 Teljesen egyetértek, szerintem mindenkinek az, csak próbálunk az egyes nemalvásokra ideológiákat gyártani, mert ha van megfogható oka, akkor megoldás is van rá. Én nem hiszek ezekben a konteókban, szerintem a babák is külön személyiségek, hiszen felnőttek között is vannak baglyok, pacsirták, "normálisan" kelők, nagy és kis alvásigényűek, stb. Kinek mit oszt a természet.
Nekem is jó alvó a babám (pedig szülés végén oxit kaptam komplikációk miatt), tőlem kérdezgette a gyorsan és problémamentesen szülő távolabbi rokon, hogy mit csinálok vele, mert az övé egyáltalán nem alszik egy óránál többet... Amikor elsoroltam a nálunk bevált praktikákat, akkor kérdezgette hogy "és ezen kívül?" - kiderült, hogy ő már ezeket rég végigzongorázta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!