Lányok milyen krapeknak szültök szívesen?
Hat először is nekem alap volt, hogy dal házasságba szülök. Biztos ódivatú de sosem szültem volna olyannak, aki szerint a házasság túl nagy megkötés/felelősség bármely más bullshit. Akkor a gyerek mégis mi? (Persze ha egyik fel sem akar házasodni az más).
Aztan csak olyan férfi jöhetett szoba férjnek aki mindenből kiveszi a részét otthon. 50-50 minden házimunka.
Ez volt az alap.
Nyilván most, hogy itthon vagyok, enyém a házimunka de ha visszamegyek dolgozni már nem így lesz.
Olyan FÉRFINAK, akinek van felelősségtudata, akarja a gyereket, komolyan gondolkodik, önként kiveszi a részét a gyereknekvelés-babaápolásban. Krapeknak nem szülök, se lányként. Akinek még mindig anyukapótló kell, ki kell szolgálni, és aki szerint az asszonynak a konyhában a helye, az felejtsen el.
Szerencsére a férjem nagyon jó férj és apa. Rajtam is múlik a dolog, nemcsak rajta. Igyekszem az anyaság mellett nőnek is maradni, ez nagyon fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!