Maszkban szulni, hogy ment nektek? Mennyiben befolyasolja a mehlepeny es ezen keresztul a magzat oxigenellatasat?
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 03:06
11/14 anonim válasza:
10: ugye nem akarsz osszehasonlitani egy szulo not es azt hogy a munkahoz hordanod kell a maszkot? Szerintem evidens hogy egy embernek aki orakig szenved megprobaljak a leheto legkenyelmesebb korulmenyeket biztositani. Ha minden orvoson es szulesznon van maszk, akiknek ugye NINCS fajdalmuk, talan csak megbocsathato hogy az eppen szerteszet repedo non ne legyen (?)
12/14 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok, 17ora volt a szules a maszkban es a szobaban alvashoz is viseljuk, a hagyomanyos orvosi maszk nem akadalyozott semmiben, h elkaptam-e az majd kiderul.
2020. okt. 23. 06:30
13/14 anonim válasza:
Egy hős vagy! Sok boldogságot és türelmet a babához.
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom!!
2020. okt. 23. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!