Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Maszkban szulni, hogy ment...

Maszkban szulni, hogy ment nektek? Mennyiben befolyasolja a mehlepeny es ezen keresztul a magzat oxigenellatasat?

Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 03:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Semennyire. De a jobb kórházakban van palackos levegő, rendesen záró "maszkkal", ami a kilélegzett levegőt is elvezeti (úgy mint ahogy a búvároknál van).
2020. okt. 18. 03:12
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Természetesen semennyire. Ha befolyásolná, akkor az egészségügyi dolgozók mind fiatalkori elbutulásban szenvednének.
2020. okt. 18. 07:04
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Rajtam volt a vajúdásnál, de a kitolási szakasznál lehúztam az államra. Utána már vissza se vettem, mert szerettem volna rendesen szeretgetni a babámat. Teljesen egészséges 👍
2020. okt. 18. 08:55
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Te jó èg! Melyik kórhàzban erőltetik a szülő nőnek a maszkviselèst?! A dolgozòknak, kísèrőnek kell maszkban lenni, nem annak, aki szül...
2020. okt. 18. 10:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Győr... Itt tiltották leghosszabb ideig az apás szülést
2020. okt. 18. 12:04
 6/14 A kérdező kommentje:
#4 Kulfold. A harmadikra ha maszkban maszok fel mar kifaradok, levegoert kapkodok, ezert erdekel hogy mennyit ront majd a vajudason, esetleg az oxigenellatason ha vegig ebben kell.
2020. okt. 18. 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A véroxigén szintet nem befolyásolja a maszkviselés. De amúgyis jobb otthon vajúdni, és csak a finishre bemenni a kórházba.
2020. okt. 18. 16:17
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Nekem program csaszarhoz kellett 2 honapja hogy legyen rajtam de almomban se gondoltam volna hogy huvelyi szulesnel is kell! En nem vagyok maszkellenes de azert ez irrealis elvaras! Hogy gondoljak ezt hogy olyan fajdalom mellett maszkban kell szenvedni? Szegyellje magat azaz intezmeny ahol ez elvaras...dobbenet, basszus ez egy szules nem a bkv busz
2020. okt. 18. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére, ahol én szültem, ott nem kellett. De el sem tudnám képzelni, milyen lehet benne, mikor nélküle is alig kaptam levegőt. Én biztosan levettem volna. Ragassza rám, akinek nem tetszik... Vagy tegyenek ki szülni a kórházból
2020. okt. 18. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Két hete szült a feleségem húga, neki nem kellett maszk.

Érdekes, hogy mennyire eltérő az emberekre gyakorolt hatása a maszknak. Én sosem vettem észre, hogy fulladnék benne. Az első hullámnál úgy be voltam még fosva, hogy még futáshoz is felvettem, de jelentős eltérést nem tapasztaltam. Annyi, hogy futás végére teljesen szétmállott a zsír új papírmaszk, szóval arra nem alkalmas. Mondjuk én a munkámból kifolyólag van hogy heteken keresztül végig maszkban vagyok, és azok a maszkok sokkal jobban fojtanak mint ez az eldobhatós papír vacak.

2020. okt. 18. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!