Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel es hogyan inditjak be a...

Mivel es hogyan inditjak be a szülést? mennyire fáj? mennyivel jön hamarabb a baba így?

Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 08:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Engem is inditottak...nem volt fogadott orvosom és igy nem akartak kockáztatni, magasabb volt terhesség végén a vérnyomásom (szedtem rá gyógyszert) és rommá voltam vizesedeve (annyira fájt a lábam miatta, hogy nem tudtam állva vajúdni...). Toxémia nem alakult ki szerencsére, bent feküdtem 39. héttől a kórházba, hogy erre figyeljenek. Covid kellős közepén, szuper volt. És a kiírás napján méhszájvizsgálatot csinaltak nagyvizitkor!!! Kiderult, hogy észrevétlenül kinyílt a méhszájam 1 ujjnyira és ott a vizsgálóasztalon azonnal burkot repesztett a főorvos... Hát én csak néztem.

Ez fél 9 volt. Délig alig tagultam, fájt, de nem volt vészes. Aztán kaptam oxit. Azt hittem bírom a fájdalmat, kiderült, hogy NEM! 🤣 Onnantól igen sűrű és erős fájdalmaim lettek, pár percesek. Azt hittem sose lesz vége basszus.. Ja enni, inni semmi.. Előző este óta nem ettem, mivel a reggeli előtt lett meg a repesztés. Inni annyit lehetett, hogy bevettem a vernyomascsokkentot 6 óránként. 😅 2 kortyot..

Éjfél előtt lett meg a kisasszony 4 kilóval, természetes úton. Hát.. Remelem, ha egyszer lesz tesója őt nem indítják. Egyebkent ha a ferjem nem lett volna ott es a szuper szülésznő (ügyeletes), akkor fingom sincs ezt egyedul hogy csinálom végig. 🤔 Nálunk Apuka vágta el a köldökzsinórt is. 🥰

2020. okt. 11. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!