Nekem burkot repesztettek és nagyon alacsony cseppszámon kaptam oxitocint. 2 óra alatt megszültem, de eleve 2 ujjnyi volt már a méhszájam. Baromira fájt az a 2 óra.
2020. okt. 10. 08:44
2/21 anonim válasza:
1, az nem semmi, az indított szülések sokkal gyakrabban húzódnak el fél-egy naposra vagy haladnak lassabb ütemben, jó gyorsan meglett (az azzal járó brutális fájdalmat meg nem irigylem)...
2020. okt. 10. 09:18
3/21 anonim válasza:
Délelôtt 10-kor bekötötték az oxitocint. Dél körültôl lettek érezhetô fájások. Délután 6-ra megszületett. Csak a kitolás elôtti egy-két óra volt durvább, de azért nem kibírhatatlan. A kitolás már nem fájt.
Az elsô szülésem összességében rosszabb volt, azt nem indították, hajnali 1-tôl kezdôdtek a fájások, délután 6-kor mentem be a kórházba, akkor már 6 ujjnyira nyitva volt a méhszáj, mégis onnan még 7 óra volt mire megszületett. Összesen 24 óra. Már semmi sem érdekelt olyan kimerült voltam.
2020. okt. 10. 09:35
4/21 anonim válasza:
Előző este helyeztek fel ballont. Reggelre, nem indította be a fájásokat és éppenhogy, tágultam tőle. Kaptam oxit, de nem igazán hatott. 9-kor repesztettek burkot, délután 14-kor emelték az oxit, délután 17:45-re született meg a fiam.
Mindvégig lebegett a császár a fejem felett, így már előző nap 5-től, nem ettem-ittam semmit.
A végére alig volt erőm, de amint megvoltak a rendes fájások, tágultam rendesen, hamar megszületett.
Kitartást!
2020. okt. 10. 09:51
5/21 anonim válasza:
Nekem a másodikat indították,kn 7kor bekötötték az oxitocint, 8kor burkot repesztettek, 10:27kor született meg.
Nekem nem is a brutális fájdalom volt a legrosszabb, hanem hogy végig feküdnöm kellett, vajjúdás közben is annyit mozoghattam, hogy a hátamról óvatosan a bal oldalamra feküdhettem néha
2020. okt. 10. 10:02
6/21 A kérdező kommentje:
és ez jobban fáj mintha természetes úton jönnenek a fajasok?
2020. okt. 10. 10:36
7/21 anonim válasza:
Azt mondják igen, bár mivel minden szülés más így nem tudhatja az ember, hogy nélküle is ennyire fájna-e vagy sem
2020. okt. 10. 11:16
8/21 anonim válasza:
Nekem előző este oxitocint adtak, aztán indították reggel 6-kor, burokrepesztés. Onnantól 11-ig kapartam a falat, mert egyből brutális és majdnem összefüggő fájások jöttek, semmi fokozatosság. Aztán esni kezdett a fiam szívhangja, és semmilyen pózban nem tudtuk visszatornászni (utóbb kiderült, hogy a nyakára tekeredett a köldökzsinór), így még császár is lett belőle. Ja, és végig teljesen zárva voltam, mire eldöntötték hogy császár, addigra nyíltam ki 2 (!) ujjnyira. Hát szóval, nem jó buli az indítás. Inkább 5 császár, mint még egy ilyen csodás vajúdás :)
2020. okt. 10. 11:34
9/21 anonim válasza:
Nekem a 2.at indították burokrepeszréssel és oxitocinnal. 3 ora alatt meglett, de nem fogok hazudni, van összehasonlítási alapom, sokkal jobban fájt.
2020. okt. 10. 11:53
10/21 anonim válasza:
Nekem nem indítottak, de oxit a végén kaptam. Semmivel se volt fájdalmasabb, mint nélküle. Csak mivel ritkultak a fajasaim és mar 32 órája vajudtam, nem lehetett tovább várni, ez tényleg besuritette. Baratnomet akartak indítani oxival. Kereken nulla fajasa lett, így csaszaroztak. Nővérem az oxi után majd össze csinálta magat. Szoval ez nagyon egyedi. De azt is olvastam, ha kellő erősségű magától a fájdalom, akkor az oxi nem erősíti. Csak akkor ha amúgy a saját fájdalom nem elég erős.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!