A férfiak miért undorodnak meg a feleségüktől szülés után és miért nem tudnak a párjukra utána nőként tekinteni?
Figyelt kérdés
Nyilván vannak olyanok, akik utána ugyanúgy viszonyulnak a párjukhoz, de mi van azokkal, akik nem?
Miért undorodnak meg? Vagy mégis miért? Utána mi olyan taszító és undorító?
2020. okt. 6. 18:03
31/35 anonim válasza:
Szerintem a szexualitas kategoriaban tedd fel a kerdest mert ott akadnak ferfiak is. Ezt a temat nagyreszt nok olvassak akik nem tudnak hiteles valaszt adni. En is hallottam ismeros ismerosetol hogy arra hivatkozott amit a szuloszoban latott. Az hogy igaz-e csak ugy fogod megtudni ha egy ferfi nev es arcnelkul leirja.
32/35 anonim válasza:
Szerintem inkább csak nincs valamiért szex (veszélyeztetett terhesség, gyermekágy alatt ugye tiltott, sok nőnek csökken a libidója a szoptatástól, kialvatlanságtól, vagy csak a kevesebb együtt töltött időtől), a kommunikáció meg addig sem volt túl fényes, rájön még a felelősség, megváltozott családi szerepek, billegősebb anyagiak, stb. - szóval kiderül, hogy mégsem minden maradhat ugyanolyan és csak mellesleg lett gyerekük. Így hibáztatják egymást szinte mindegy, miért, és nem egymáshoz menekülnek, hanem gyerek mögé, munkába, szeretőhöz, anyóshoz... És ezek közül csak az egyik magyarázó, önmentő-hibáztató ötlet a "megundorodtam", de szerintem nagy többségében nem ez az igazi oka.
33/35 anonim válasza:
Mert nem férfiak, hanem nagyra nőtt kisfiúk, akik totál természetes dolgokat nem tudnak kezelni. Azért. Szerencsére azért férfiak is akadnak.
34/35 anonim válasza:
Imádom hogy itt minden válaszolónak nagybetűs férfi a párja és szinte személyes sertésnek veszi ezeket a kérdéseket, hiszen nehogy már az ő párja ne legyen a férfiak férfija :D
Amugy csak a 28. válaszig kellett várni az első releváns válaszra, gratulálok nektek a szovegerteshez.
Szerintem is amúgy a szexualitás témakörben kérdezz, mert ott vannak pasik is, nem csak tökéletes anyukák.
35/35 anonim válasza:
Én férfiként és ket gyerek apjaként válaszoltam, bocs.
33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!