A férfiak miért undorodnak meg a feleségüktől szülés után és miért nem tudnak a párjukra utána nőként tekinteni?
Nyilván vannak olyanok, akik utána ugyanúgy viszonyulnak a párjukhoz, de mi van azokkal, akik nem?
Miért undorodnak meg? Vagy mégis miért? Utána mi olyan taszító és undorító?
Ha ez így általában igaz volna,kevés helyen lenne 2. 3. gyerek,de sok helyen van.Szoval van aki megundorodik ,van aki nem.
Mégis hol írtam én olyat, hogy 100%-ban mindenki megundorodik a párjától? Le lett írva, hogy van ilyen is, meg olyan is. Engem az, hogy kit hogy, mikor, milyen pózba .... szülés után, nem érdekel. Nem ez volt a kérdés. Hogy lehet itt ilyen sok értelmi fogyatékos?
Te mitől vagy így befeszülve? Oda a házasságod és itt keresed az okát?
Szerintem érdemes lenne átgondolnod, hogy ez nem a te hibád, közös párkapcsolati probléma, és majdnem semmi köze nincs a szülésedhez. Amíg rád keni, addig érdemben előre lépni nem fogtok tudni (már ha ez egyáltalán a célja).
15
A fokerdésre válaszoltam,ami egy full általánosítás.
Amúgy azt a férfit kell megkérdezni aki megundorodik, mivel nem ez az általános így itt okosabb válaszokat nem tudunk adni.
Ha téged érint kérdezd meg a párod (bár ha ilyen cuki a stílusod akkor nem nehéz kitalálni)
Más dolgával meg ne foglalkozz,mert így is túl feszült vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!