Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férfiak miért undorodnak...

A férfiak miért undorodnak meg a feleségüktől szülés után és miért nem tudnak a párjukra utána nőként tekinteni?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak olyanok, akik utána ugyanúgy viszonyulnak a párjukhoz, de mi van azokkal, akik nem?

Miért undorodnak meg? Vagy mégis miért? Utána mi olyan taszító és undorító?

2020. okt. 6. 18:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Szülés nélkül is van olyan, hogy valaki már nem az addigi párjával akar szexelni, és egy bömbölő csecsemő, aki igényli a szülők összes másodpercét nem segíti elő a jól működő párkapcsolatot.
2020. okt. 6. 18:50
 12/35 anonim ***** válasza:
70%
Az én férjem bent volt a szülésnél, sztem mindent látott 😃 de a szexuális életünk nem változott. Ugyanúgy kíván.
2020. okt. 6. 18:51
 13/35 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés, hogy a párod kíván-e szülés után? Nem. Kérdésre válaszolni luxus?
2020. okt. 6. 19:15
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
Csak annyira luxus, mint normálisnak lenni kérdezőként :D Mivan, nem kellesz már a pasinak, és keresed az okát? Fáj az igazság, azt hiszem.
2020. okt. 6. 19:17
 15/35 A kérdező kommentje:

Ha ez így általában igaz volna,kevés helyen lenne 2. 3. gyerek,de sok helyen van.Szoval van aki megundorodik ,van aki nem.

Mégis hol írtam én olyat, hogy 100%-ban mindenki megundorodik a párjától? Le lett írva, hogy van ilyen is, meg olyan is. Engem az, hogy kit hogy, mikor, milyen pózba .... szülés után, nem érdekel. Nem ez volt a kérdés. Hogy lehet itt ilyen sok értelmi fogyatékos?

2020. okt. 6. 19:17
 16/35 anonim ***** válasza:
66%

Te mitől vagy így befeszülve? Oda a házasságod és itt keresed az okát?

Szerintem érdemes lenne átgondolnod, hogy ez nem a te hibád, közös párkapcsolati probléma, és majdnem semmi köze nincs a szülésedhez. Amíg rád keni, addig érdemben előre lépni nem fogtok tudni (már ha ez egyáltalán a célja).

2020. okt. 6. 19:20
 17/35 anonim ***** válasza:
66%
Hú kérdező milyen agresszív kismalac vagy. Én már nem merek válaszolni. Csak. Ez jó?
2020. okt. 6. 19:23
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
Kifogás.
2020. okt. 6. 19:24
 19/35 anonim ***** válasza:
79%

15

A fokerdésre válaszoltam,ami egy full általánosítás.

Amúgy azt a férfit kell megkérdezni aki megundorodik, mivel nem ez az általános így itt okosabb válaszokat nem tudunk adni.

Ha téged érint kérdezd meg a párod (bár ha ilyen cuki a stílusod akkor nem nehéz kitalálni)

Más dolgával meg ne foglalkozz,mert így is túl feszült vagy.

2020. okt. 6. 19:26
 20/35 anonim ***** válasza:
68%
Mert szerinted aki nem undoridik az majd asszexuális lest egész életében? Há ezért...
2020. okt. 6. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!