A férfiak miért undorodnak meg a feleségüktől szülés után és miért nem tudnak a párjukra utána nőként tekinteni?
Nyilván vannak olyanok, akik utána ugyanúgy viszonyulnak a párjukhoz, de mi van azokkal, akik nem?
Miért undorodnak meg? Vagy mégis miért? Utána mi olyan taszító és undorító?
Szerintem ez csak egy jól hangzó kifogás.
Könnyebb ezt mondani mint azt hogy félre akarok kúrni ...
Hát nem tudom de az ilyen férfi akkor dugja fel a seggébe a farkát és elkotródhat tőlem. Nyilván ő is akarta azt a gyereket én meg szeretnék nő maradni és vannak ehhez kapcsolódó igényeim. Egy ilyen finnyás férfire aki ilyen szinten következetlen akkor én sem nézek férfiként. 💁♀️
Hála Istennek egy normális férfivel kötöttem össze az életemet akinek ilyen nonszensz eszébe sem jutott.
Pedig az első igazat ir. Konnyebb azt mondani, hogy "szülés után nem tud rá úgy nézni", mint azt, hogy végre egy indok hogy felrédughasson.. :)
Aki szerelmes a párjába, az terhesség alatt és szülés után is imádja, kívánja, mindig.. Tapasztalat 😉
A férfiak miért undorodnak meg a feleségüktől szülés után és miért nem tudnak a párjukra utána nőként tekinteni? - ez a kérdés. Erre kell válaszolni. Nem az volt a kérdés, hogy "Hogyan tudod szidni azokat a férfiakat, akik nem kívánják már a nőt szülés után? Írd le a válaszod, és utána írd le azt, hogy a párod téged kíván-e szülés után!"
De hogy a kérdésre válasz is érkezzen:
Sok férfi undorítónak találja a nő hüvelyét szülés közben, ahogy az nyílik szét, stb. Emiatt a látvány miatt kiábrándulHAT (KIÁBRÁNDULHAT! Olvasd el a szót és értelmezd, mert mindenki tudja, hogy vannak olyanok, akik nem) a párjából.
"Ez magyar "jellegzetesség", máshol az apák nem undorodnak meg a párjuktól, "hiána" vannak ott a szülésnél!"
Nem kötekedésből, de ezt a következtetést honnan vontad le? Talán ott vagy minden amerika, indonéziai, ázsiai, kínai stb. ágya felett, amikor szexelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!