Akinek a vártnál sokkal hamarabb indult meg a szülés, mesélne hogy hogyan történt?:) Hanyadik héten történt, és hogyan zajlott? Mekkora súllyal született a pici, minden rendben volt-e?:)
Egy péntek késő este fájásaim lettek 8-10 percesek, kicsi pánik de elmúlt egy 40 perc után.
Aztán vasárnap este vacsi után jött egy erős fájás, felemelkedtem tőle a székről akkor a víz is jött.
Burokcsúcs repedt meg mint kiderült.
Aznap megszületett 36+2 re 2700g 47 cm
Egy éjt megfigyelték oxigén kellett neki születéskor!
Aztán minden úgy ment mint a tesóival csak sokkal kisebb volt! 😃
Holnap lesz 10 éves 😊
Írtam is ki kérdést róla ide, mert megijedtem mi lehet, szivárgott a magzatvíz. 32 hetes voltam, később már fájások is jöttek, így bementünk a kórházba. Sürgősségi császár lett belőle. 1540 gramm és 44 centi volt a kislányom. 1 hónapos voltunk a kórházban, de nem volt szerencsére semmi baj.
Februárban lesz 1 éves:)
Éppen pár napja állt fel, ülni már tud, mászást is próbálgatja. Most 65 centi és 6 kiló körül van most.
1. Válaszoló. Köszi, és gratula előre is a szülinaposnak.🎂🥳
2.Válaszoló. Hu most én is 32 hetes vagyok. Örülök hogy jól alakult minden!:)
Akkor már nincs sok hátra és a te babád is megszületik☺
Jó babázást előre is😍
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!