Ma töltöttem a 36. hetet, viszont 2 ujjnyira nyitva vagyok. Szigorú fekvès van, egyelőre itthon. Akinek 36. hètre született a babája minden rendben volt vele?
Nyugi tartsd be az utasításokat a picinek nem lesz semmi baja. Tökéletesen egészséges lehet ekkor már meg vannak a létfontosságú szervei a tüdő is fejlett.
De ha ez megnyugtatóbb tesóm is 36 hétre született azon kívül hogy nem volt nagy baba 3 kg egészséges ma már 25 éves.
Szóval nyugi no para minden rendben lesz és jó babázást kívánok :)
36. héten vizsgált a doki 2111-es értékeim lettek. Nem mondta hogy pihenjek, megnyugtatott hogy ilyenkor már nem kell aggódni ha jön a baba mert fejlett már.
Van egy 2 évesem, mondanom sem kell hogy egész nap pörög. Vezetni nem tudok így sétálva megyunk a boltba már beleptem a 39 hétbe és még mindig semmi.
Nyugodj meg, ha jönni akar a kicsi fekudhetsz te egész nap, ha még meg bent akár maradni órákig setalhat az ember csak nem jön ki 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!