Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent legyen a férjem velem a...

Bent legyen a férjem velem a szülőszobán?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk eldönteni, hogy papás szülés legyen vagy sem. Érvek-ellenérvek?
2008. nov. 27. 21:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A férjem ragaszkodott hozzá, hogy bent legyen.Csodálatos élmény volt számára.Rögtön miután kibújt a picur, a kezébe adták, és gyönyörködhetett benne.Szerintem a későbbiekre nézve is nagyon sokat jelentettek neki ezek a percek.Lealább is mind a mai napig emlegeti élményeit.
2008. nov. 28. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk apás szülés volt,és nagyon jó volt,sokat segített.Nem is éreztem magam olyan kiszolgáltatottnak.Arról nem is beszélve,hogy amég varrnak,a pici nem idegennel van,hanem odaadják apának.

Ellenérvre csak annyit szktak mondani,hogy megundorodhat az apa,de ez baromság sztem,aki meg mégis így jár apucival,na az az ember nem 100-as,az tuti.Én még csak 21 éves vok,a párom is csak 22,de egyáltalán nem undorodott semmi ilyentől,sőt,érdekwelte minden,nagyon segítőkész volt.Csak ajánlani tudom az apás szülést.

2008. nov. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!