Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent legyen a férjem velem a...

Bent legyen a férjem velem a szülőszobán?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk eldönteni, hogy papás szülés legyen vagy sem. Érvek-ellenérvek?
2008. nov. 27. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
ezt csak te tudod eldonteni hogy akarod e hogy bent legyen veled vagy sem! en mikor szultem a ferjem jo lett volna ha bent lett volna, de sajnos nem tudott!
2008. nov. 27. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
elsö szülésnél nem volt benn, a másodiknnál igen és az utolso orákban nagy eröt adott nekem,hogy ott volt. fogta a kezem,a fejem, a lábam. nekem a végén nagyon jo volt, hogy ott volt. az elején kicsit leszidtam, hogy miért parfümözte be magát,közbe meg semmit nem használt...
2008. nov. 27. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked erot adna, es o is ott akar lenni, akkor legyen bent. Ha a ket dolog kozul akar csak az egyik is hianyzik, akkor inkabb ne. Nem minden no akarja, hogy ott legyen a parja a szulesnel, es nem minden aggodo apa akarja vegignezni a szulest. De szerintem ezt majd a helyzet adja, amikor ott vagytok, hogy jo, menjunk szulni. Addig csak toprengeni tud rajta az ember.
2008. nov. 27. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lesz bent a párom, mert nem szeretne bejönni. Nem erőltetem, úgy gondoltam, döntse el ő. Ha mégis meggondolja magát, majd bejön. Mindenesetre a barátnőmet megkértem, hogy legyen majd készenlétben és ha kell majd valaki és a párom nem gondolta meg magát, akkor jöjjön be.

Én azt sem tudom eldönteni, hogy szükségem lesz-e valakire, vagy sem. Szóval a párom és a barátnőm is készenlétbe :) Aztán majd ők eldöntik, hogy ki jön be vagy majd váltogatják egymást :)

2008. nov. 27. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk szeptemberben született első gyermekünk,nekem bent volt a párom.Ő szeretett volna bejönni,de ha nem akart volna nem erőltetem.Nekem nagyon sokat számított lelkileg,hogy ott volt velem.

12 hetes anyuka

2008. nov. 27. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi úgy tervezzük a párommal, hogy ő is ott lesz. Nekem lelkileg biztos sokat fog segíteni, hogy legalább ott lesz velem és fogja a kezem.
2008. nov. 28. 06:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is bejött a párom. Nagyon kellett, h ott legyen velem, fél napon át rá voltam kötve a CTG-re, már azért is jó volt, h vki oda tudta adni a leesett zsepimet, meg ilyenek. Sőt! Még én voltam felháborodva, h nem tudott előbb odaérni! Aztán persze elfelejtettem mindent, amiért haragudtam. :)

Nagyon jó volt, h bejött! Tényleg segítség volt, erőt adott, és együtt élhettük át az egészet. Egyszeri alkalom, megismételhetetlen. Neki is élmény volt, h bent lehetett.

De ha a párod nem akar bemenni, tényleg ne erőltesd! Akkor inkább legyen Veled más (anyuka, testvér, barátnő,...).

2008. nov. 28. 10:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Érvek mellette: neked nagy lelki segítség, meg neki is nagy élmény, hogy látja a gyermeke megszületését. Ellenérv: elég gusztustalan, akár kiábrándító is lehet. Nem minden férfi érett rá, hogy végignézze.

Nekem bent volt a párom, bár először nem akart, de aztán látta, hogy nekem segítene. Féltem egy kicsit, hogy esetleg utána elveszíti irántam a szexuális érdeklődését, de nem így történt. Sőt, igazából azóta is mindig mondogatja, hogy ez aztán igen, hogy én ott mit éltem át, és milyen jól viseltem. Nagyon tisztel érte. Viszont azt is mondta, hogy mindenféle gusztustalan dolgot látott, amit nem szeretett volna, hiába a fejemnél állt.

Gondold végig, hogy elég érett-e hozzá a férjed, és ha ő nem akar ne erőltesd. Akkor inkább kérd meg anyukád vagy egy barátnőd. De egyedül szerintem semmiképp se csináld végig.

2008. nov. 28. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bent volt a férjem, és nagyon jó érzés volt!

Ha beakar menni, akkor enged, de ha nem nem szabad ráerőltetni.

2008. nov. 28. 11:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Papásra szavazok.

A papának is egy hatalmas élmény ahogy látja mindjárt a kicsit, és értékeli hogy min mész keresztül.

Férjem saját véleménye hogy élete legnagyobb élménye, hogy bent lehetett velem és semmi pénzért nem hagyná ki:-)

(pedig állította hogy ő csak a fejemnél lesz, semmit nem fog megnézni de megnézte a baba haját mikor már kilógott, ahogy kibújt, elvágta a köldökzsinórt és meglesett szülés után varrás előtt pedig akkor nem lehetettem szép látvány...de még mindig azt mondja hogy élmény volt:-)

2008. nov. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!