Nem tudom mikor jön el a szülés pillanata és emiatt nem merek jóllakni, nehogy róka legyen a szülőszobán. Ti is gondoltok erre?
A glicerin kúp helyileg hat, és pár percen belül, de csak akkor ha épp esedékes a dolog, csak mondjuk szorulásod van.
Szóval esetleg ha úgy érzed, közeleg az idő, használj kúpot.
De ha jut rá idő, én biztos kérnék beöntést, mert sokkal kényelmesebb, mint otthon ezen görcsölni.
A hányás és a kakilás a szülőszobán mindennapos dolog.
Én sajnos nem kaptam anno beöntést,mert azt hitték már nincs rá idő,és hamar meglesz a lányom.
Ehhez képest mégsem lett meg hamar,de beöntést már nem adtak ugye...hát 2x is sikerült a szülőágyra "termelnem".
Először még kínos volt és ott szabadkoztam,meg elnézést kértem,de rögtön mondták hogy ez normális és ezzel aztán ne foglalkozzak most van nekem más dolgom is!
Ha nem eszel eleget/normálisan,akkor meg pont az lesz a baj,hogy nem lesz elég energiád végigcsinálni!!
en is igy voltam...nekem hanyas nem volt...meg hanyinger sem
fel9 kor burkotrepesztettek,es 11;55 re lett meg a fiam...kozbe folyamatosan kerdezgettek,nem kell e pisilni...nem ereztem hogy kene egesz vajudas alatt,igy mikor nyomtam,hat jott pisi kaki is,de 1 mp alatt el is tüntették...
beöntést sem adtak...
ez. van...engem különösebben nem zavart,csak a parom miatt....de ott akkor o sem erdekelt...csak igy utolag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!