A császár utáni fájdalom függ a testalkattól? Tehát ha valaki nagyon meghízott, annak jobban fáj az első felkelés, mint akinek pici, feszes hasa van?
Köszönöm szépen, Nektek is könnyű szülést! Én is ébren leszek, de attól a részétől valahogy nem félek.... Még.... De ahogy közeleg a nap, egyre stresszesebb vagyok.
Gondoljunk csak a végeredményre és máris nem fáj semmi! :)
Szia!
Jajj nem kell félni!!! Hamar túl leszel rajta. Én viszonylag sokat híztam 30 kg körül, de abból sok volt a víz mert nagyon vizesedtem. Másnap már rohangáltam, semmi bajom nem volt!!! Az meg butaság hogy nem tudod majd ellátni a babát, mindenki el tudta látni akikek ismerek és császárral szültem. Sógornőm mikor szülte az elsőt mentünk látogatóba ez ebéd után volt és úgy pakolgatta a kaját edényeket meg úgy hajolgatott mint aki nem is szült! Nem alkat kérdése hanem akarat kérdése. Nem fáj annyira, hogy ne tudj felkelni vagy megcsinálni ezt-azt. Persze mindig vannak olyanok akik elhagyják magukat, pedig nem lenne szabad mert úgy sokkal rosszabb. A csecsemős nővérek is sokat segítenek majd neked, azért vannak ott ez a dolguk. Nekem is ők segítettek hogy megtanuljon, hogyan fürdessem a gyereket, mikortól felkelhettem azóta én fürdettem minden este, egyáltalán nem esett nehezemre. Ne aggódj minden rendben lesz!!!!
Nincs köze a kilókhoz. Az első felkelés mindenkinek kínszenvedés :) De bőven ki lehet bírni.
A sebgyógyulásommal sem volt semmi baj, pedig súlyfelesleggel szültem.
Az a helyzet, hogy mivel nem csak a bőrödet vágják így nem igazán számít a súlyod.
9 kilót híztam, terhesség előtt is volt egy kis háj a hasamon, de szerintem sem jobb sem rosszabb nem volt, mint a többi császárosnak.
Ne félj, pár nap alatt annyit javul, hogy alig érzed majd!
Kitartás és jó babázást!
Köszönöm szépen a válaszokat, igyekszem bátor lenni!
Jó babázást Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!