Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek meddig fájt a szex?

Kinek meddig fájt a szex?

Figyelt kérdés
6 hetes kontroll után szabadott együtt lenni, de eléggé fájdogált ezért egy hetet halasztottunk. Az első nagyon fájt, bár a végére már jó volt. A másodiknál majdnem sírtam pedig nedves voltam de valahogy szúró érzésem lett. Ma megint próbáltuk és szintén előjött ez a "szűz" érzés, mintha szétfeszítene. Pedig tényleg nedvesedtem és fel is izgulok rendesen.
2020. szept. 14. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinel mas, es minden szules utan is. Az elso gyerek utan nekem is fajt sokaig, 10 honapos volt mar a kicsi, mikor tenyleg tudtam elvezni es olyan volt mint szules elott. A masodik gyereknel nem fajt egyaltalan, 6 hetes kontroll utan hazaertunk és bar feltem fajni fog, de nagyon jo volt. Most a harmadik utan volt a legfajdalmasabb. Mig az első gyerek utan bar fajt, de ovatosan csinaltuk, itt egyaltalan nem ment. 7 honapos a kislanyunk, es a 6 hetes kontroll ota 3szor voltunk egyutt, de par percnel tovabb nem birtam annyira fajt. Most a napokban probaltuk ujra es most mar jobb volt sokkal, de meg nem az igazi.
2020. szept. 14. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Semeddig, gátvédelemmel szültem és a 6 hetes kontroll utáni első estén rá is próbáltunk a férjemmel, olyan volt mint szülés előtt, egyáltalán nem fájt.
2020. szept. 15. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem fájt egyik szülés után sem. Bár én annyira ki voltam éhezve a 6 hetek végére, hogy ha fájt volna, akkor sem zavartattam volna magam túlzottan. 😄
2020. szept. 15. 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem fájt egyik után sem
2020. szept. 15. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Nekem másfél évig fájt utána, nagyjából amíg abba nem hagytam a szoptatást. 😢
2020. szept. 15. 06:54
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Nekem sem fájó egyáltalán, na meg már nagyon akartam.

Gátvédelemmel szültem.

Biztos, hogy neked is megszűnik a fájdalom, de jól írják, hogy minden nőnek más, sőt minden szülés is más, bár abban különbséget tenni nem tudok, mert egy gyermekem van.

2020. szept. 15. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
* fájt
2020. szept. 15. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Az első szülésem után 1-1,5 évig fájt, a második után már a kontroll napján együtt voltunk éa olyan volt mint régen, egyáltalán nem fájt.
2020. szept. 15. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!