Ha otthon szeretnék szülni, akkor azt hogyan kell elintézni? Ha esetleg nem engedik, akkor édesanyám bent lehet a szülőszobában? Általánosságban mennyire fog fájni kb. a szülés?
Valószínűleg le leszek pontozva mert otthon szültem. Mind a két gyerekemet otthon szültem. A másodiknál így úsztam meg egy császár metszést. Keress egy praxist. Nekem összesen 210 volt a szülés, és ebben benne van a neonatológusnak is a díja is. Nagyon könnyű volt a szülésem, komplikáció mentes volt, és nem is lehet rajtam látni hogy szültem. Bíztattak, hogy képes vagyok rá, megbecsülve éreztem magam, és mindig tudtam hogy mi történik. Én előtte jó párszor beszélgettem is velük, így nem csak a férjemre, hanem rájuk is tudtam támaszkodni szülés alatt fizikailag is, meg lelkiekben is. Nekem erre volt szükségem.
De én amondó vagyok, hogy mindenki ott szüljön, ahol biztonságba érzi magát. Aki kórházban az ott, aki otthon (már ha megfelel a feltételeknek) az ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!