Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nők, akiknek rossz volt a...

Nők, akiknek rossz volt a szülésélménye: miért volt rossz? Hogy látjátok, mitől lett volna jobb?

Figyelt kérdés

#Rossz szülésélmény
2020. szept. 9. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Úristen. Még jó, hogy megosztjátok ezeket a sztorikat, így mindenki megtudhatja, hogy az ostoba rózsaszín cukormázas szülés mekkora humbug és milyen veszélyes azt terjeszteni.

És azért is jó, hogy megosztjátok ezeket, mert még jobban megnyugszom abban a döntésemben, hogy egyáltalán nem éri ez meg. :)

2020. szept. 10. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Uristen 10 a hideg kirazott. Még szerencse, hogy a férjed kiállt értetek, ki tudja mi lett volna. Felháborító amúgy. Nekem is ez volt, hogy nem tágultam, azért tunkoltak 30+ órát. De a legtöbb horror sztori ilyen, hogy nem tágul az anyuka. Tokomert nem csaszaroznak 24 óra után akkor. Utána egyetlen sztori sem ért véget happy enddel, amit olvastam 😕kitartást és jó egészséget nektek most már.
2020. szept. 10. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Jajjj 10es :((((
2020. szept. 10. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
11es, miért lenne humbug? Valakinek jí szülésélménye van, csak ez a kérdés a rosszakról szól.. nekem 2 óra alatt meglett a babám. Igenis megéri. :)
2020. szept. 10. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
*jó
2020. szept. 10. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
11 noveremnek is 5 óra alatt meglett az első babája. Baratnomnek rossz nst, azonnal csaszar. Komplikáció mentes, gyors felépülés. Egyáltalán nem ELTE meg rosszul. Szóval nemcsak ilyen van. Vannak sima szülések is. Csak abban úgymond mi az érdekes? 😀
2020. szept. 10. 17:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen borzasztó traumatikus élményeket nem is maga a szülés, hanem a kórházi személyzet hozzáállása/szakértelem , odafigyelés hiánya szokta okozni. Igazából maga a fájdalom nem szokott elviselhetetlen lenni, ha nem nyomnak tele oxitocinnal még nem feszegetik kézzel a méhszájat ,mint valami hentesüzemben
2020. szept. 12. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!