Cukros kismamák mit vihetnek szülésre enni? Nem inzulinos csak diétás vagyok.
Figyelt kérdés
Úgy értem szülés közben és után is mondják hogy kell a szénhidrát de én mint diétás cukros mit vihetek? Azt is hallottam hogy ahogy megszültem már ehetek amit szeretnék vagy még akkor sem lehet semmit enni?Az fura lenne-gondolom nekem is kell a szénhidrát.2010. aug. 6. 12:19
1/8 anonim válasza:
Igaz,én nem voltam cukros,de vittem mindenfélét a szüléshez,kekszet,narancslevet,vizet,stb,de apával hazaküldették mindet,és csak szőlőcukrot szopogathattam majdnem egy napon keresztül.... nagyon rossz volt.Császáros lettem,a reggeli,ebéd,vacsora mind diétás volt,h ne legyen szorulásunk,de akkor sem hozhattak nekem semmit.
2/8 A kérdező kommentje:
tudom nekem is ilyeneket mondtak a szülőszoba látogatáson de mikor mondtam hogy cukros vagyok azt mondták vízet vihetek. Csak nem értem hogy a kismamáknak kell a szénhidrát a szüléshez és utánna is akkor a cukrosoknak is kéne ennie nem? És elvileg mivel nem inzulinos vagyok utánna rendbe is jövök majd. A szőlőcukor gyümölcslé nekem tilos míg terhes vagyok mivel rengeteg a szénhidrát benne.
2010. aug. 6. 12:31
3/8 anonim válasza:
Én is terhescukros voltam, semmit nem vittem le a szülőszobára, előtte enni értelme nem nagyon volt, vagyis reggeliztem, de beöntést kaptam, a szülőszobán meg kaptam infúziót, gondolom cukros, stb. viz volt benne, éhes meg szomjas gondolom emiatt nem voltam a szülés alatt. Szülés után ha jól emléxem egy müzliszeletet ettem. Szülés után is kell mérni a cukrot egy napig ha jól emléxem.
4/8 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy diabetikus kekszet vigyek, azt kellett rágcsálnom, közben párszor ellenőrizni kellett a vércukrom.
5/8 anonim válasza:
Én semmit se vittem magammal, kibírtam.
6/8 anonim válasza:
Cukros voltam. Direkt rákérdeztem a szülésznőtől.
Ugyanúgy engedélyezett volt (sőt kimondottan javasolta) a szőlőcukor, mint másnak. Azt mondat szülés alatt kell az energia, senkinek semmi baja nem lesz tőle. Ha még plusz kellett volna energia, akkor úgyis bekötik az infúziót, az is cukros valami.
7/8 anonim válasza:
Ez nem "kibírtam" kérdése, hanem leesik a baba vércukor szintje is ha a tiéd lezuhan, te hős :DDD
8/8 anonim válasza:
Engem se enni se inni nem hagytak. A számat öblíthettem ki, pedig 12 óráig tartott a vajúdás meg a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!