Inzulinos kismamák ti hogyan mentek vérvételre, beadjátok az inzulint?
Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, volt terheléses vérvételem mert az előző babánál is terhességi cukrom volt (inzulinos), most a 8.héttől vagyok inzulinos, eddig saját mérésekkel kellett hetente járnom, most mennem laborba, úgy hogy éhgyomri vérvétel majd reggeli és 1 óra múlva újra leveszik, viszont azt nem mondták hogy be kell adnom az inzulin vagy nem?2010. okt. 21. 08:31
1/1 anonim válasza:
Szerintem ha éhgyomri akkor ne!!Akkormár más lesz a vércukor szinted,szerintem.Én is inzulinos cukros vagyok.De még igy nem jártam.Hivd fel biztonság kedvéért a labort.33hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!