Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés az undorító vagy nem?

A szülés az undorító vagy nem?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az, nagyon is..

Engem elszomorít és egyben kissé dühít is, hogy 2020-ban még mindig ilyen embertelen "módszerrel" lehet csak gyereke az embernek, vagyis nem kifejezetten az, hogy 2020-ban is így működik, hanem hogy alapból miért így lett ez "kitalálva". Miért ennyire fájdalmas, miért pont egy kulcslyuk méretű lyukon kell kipréselni magadból stb stb. Ja és miért csak a nők szívnak ezzel...

2020. szept. 3. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
11 mert Éva evett a fáról 😆
2020. szept. 3. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Mivel nem láttam a szülésem nem volt undorító,másét szerencsére nem láttam. :) De akit utána a karjaimba raktak... na Ő gyönyörű volt..persze most is :)

Biztos nem egy szép látvány azért,de szülésnél letakarnak így mi nem látjuk legalábbis engem letakartak. :)

Az hogyha meg bemenne valaki hozzád..hát bírja a durva dolgokat,ha nem akkor nem ajánlatos. :)

2020. szept. 9. 01:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egyik legundorítóbb dolog a világon. :/
2020. szept. 10. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es,hát igen. Jó lenne ha kitalálnának rá valami mást,biztos a császár is borzalmas,de inkább elviselném a vele együttjáró fájdalmat a felépülésig,mint ez a kicsi lyukos na nyomjad,nyomják,beakad..stb stb..
2020. szept. 10. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!