Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés az undorító vagy nem?

A szülés az undorító vagy nem?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Természetes. Nem undorító. Számomra.

Neked meg lehet, hogy az, sok mindentől függhet. Hogy állsz a nőiességeddel, milyen bekötéseid vannak a vizelettel, széklettel, vérrel, meztelenséggel, stb. Száztényezős a kérdés.

2020. szept. 2. 21:25
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Milyen szempontból? Ha te szulsz, akkor hidd el ez izgat a legkevésbé. Ha másét kell néznem, akkor undorító szerintem. Ver, nyalka, hanyas esetenként, szenvedés. Hat nem nézegetném hobbiból mások szuleset az biztos.
2020. szept. 2. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Csodálatos. Kísértem és átéltem többször is.
2020. szept. 2. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:
21%

undi, és civilizált társadalomban nem természetes...

Miért is? Mert ugyanúgy szülünk, mint az ősemberek, holott okoskészülékek, robotok irányítják lassan az életünket, nem futunk már mamutok után, 100évig is lazán élhetünk, olyan fejlett az orvostudomány, de a legbizarabb és legfájdalmasabb, veszélyes dolog az "emberi szülés" még mindig létezik. Tuti nem sokáig. Mert egyszerre elképesztő és elszomorító! Szerintem ezt is kb max 100 év múlva felváltja majd a mesterséges, tudományos verzió. Azaz mesterséges anyaméh, leveszik a himivarsejteket és női petesejteket laborba összerakják, addigra a genetikai olló is működni fog, személyre szabhatod a gyereked, aztán beleteszik a mesterséges méhbe és 9hónap múlva mehetsz érte. Ez úgy fog működni, mint a futószallag, hidd el. Már most lehet olvasni terveket, elképzeléseket.

2020. szept. 2. 21:51
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Én csodának éltem meg a szülésemet, nem undorítónak, de kinek mi
2020. szept. 2. 21:52
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Az igazi dolgok nem automatizálhatók. Lehet szexszelni robottal, az sem lesz soha az igazi :P
2020. szept. 2. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
A terhesség és a szülős bőven több, mint sejtek osztódása és lyukon kinyomás. És a gépek az érzelmi részét soha nem fogják tudni helyettesíteni. Ez olyan, mint a nagyanyáink kézzel készült kenyere, meg a bolti, tartós szeletelt kenyér közötti különbség. Kenyér... mondjuk, de köze sincs az igazihoz.
2020. szept. 2. 21:56
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Másoké undorító, félelmetes. A saját természetes. De nem is kell/kéne másokét nézni.
2020. szept. 2. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Igen
2020. szept. 2. 23:01
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Kinek mi.,.,

Van,aki egy tű szúrásától vagy egy elvágott ujjtól kiborul

Én magam bàrkit magamat is beleértve megszúrok, vágok.

Egy levágott ujjat is elbírok viselni..

Szülés:

Semmi undi nincs benne..

Férjem szerint sem, pedig premier planban nézte végig..

A szexuális életünkre sincs hatással ( max a gyerek;) )

2020. szept. 2. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!