Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Utalhat rosszra a zöld magzatvíz?

Utalhat rosszra a zöld magzatvíz?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

06.53.as vagyok.

5 nappal hordtam túl,másnap indították volna.

14 hónapos,és még csak a forgásnál tartunk,és ha felültetem ül,de magától felülni nem tud.Járunk folyamatosan fejlesztésekre,nem sok sikerrel

2010. aug. 6. 09:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 15 hónapos, más súlyos problémák is voltak, de az is rásegített a nehéz életkezdéséhez, hogy túlhordtam 42. héten született meg a magzatvizet akkor nézték, amikor magától beindult a szülés, zöld volt nagyon zöld 4,5 óra múlva kerültem a műtőbe:-( nem jár, nem kúszik, nem beszél még csak nem is gügyög:-(
2010. aug. 6. 11:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Én napra pontosan mentem be,a gép nem jelzett elg erős fájásokat,oxitocint kaptam,és burokrepesztés,sötétzöld volt a magzatvíz.nem tudott megszületni,ment el a szívhangja,3 óra múlva kerültem műtőbe,mert egy ikres kismama volt bent.kiderült,2szer nyakán volt a zsinór,mejdnem megfulladt.Ő is fertőzést kapott,több mnt egy hétig voltunk a kórházban.hál'isten szépen fejlődik,4 hósan már megfordult,gügyög,minden rendben.azért még járunk kontrollra.
2010. aug. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!