Ha zöld a magzatvíz, meddig lehet várni az indítással?
Tudtommal azonnal indítani kellene ilyenkor!
De ha már túl vagy rajta, és nem lett baj, ne görcsölj ezen, hanem örülj a babádnak és legyetek boldogok :)
Mondjuk a dokit lecserélheted, ha igazunk van... :P
Bocs, figyelmetlen voltam, az ügyeletes volt hanyag :(
Őt nem tudod lecserélni :(
A zöld magzatvíz azt jelenti, hogy a baba valami miatt oxigénhiányos állapotba került, és belekakilt a magzatvízbe. Aztán pedig ugyebár benyeli a magzatvizet, kakival együtt.
Szerintem azonnal be kellett volna indítani a szülést, bár én nem vagyok doki, csak laikus.
Azonnal meg kellett volna indítani a szülést!
Engem is e miatt császároztak.
Engem hazaküldtek a kórházból du.2-kor, mert nem volt bent a dokim. De megjegyezték, hogy nem jó a szívhang. Átvitt a férjem egy másik városba és ott szinte azonnal megcsászároztak. Ha itthon maradok, akkor fogyatékos lett volna a babám az oxigénhiány miatt.
Az biztos, hogy szívhangot folyamatosan nézni kellett volna és mindent megtenni, hogy mihamarabb világra jöjjön a baba. Nekem egyébként megmondta az orvos már reggel, amikor megnézett, hogy délre meg lesz a baba. És pont délben emelték ki, császárral, mert előtte hiába próbálkoztunk burok repesztéssel, oxitocinnal. Tudta ő már a magzatvízből, hogy legkésőbb dél amíg nem károsodik a baba.
Úgyhogy így átgondolva a dolgot az ügyeletesnek azért lett volna mit tennie addig is míg megérkezett az orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!