Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik császárra készülők,...

Harmadik császárra készülők, ti nem aggódtok?

Figyelt kérdés
Én nagyon parázom. Első kettőnél nem volt gond, hamar rendbe is jöttem, de azóta eltelt 7 év. Már nem vagyok fiatal, pár kilóval több is vagyok. Bár a doki azt mondta, nyugodtan bevállalhatom.Azért én folyamatosan ezen pörgök. Ti hogy vagytok ezzel?
2020. aug. 22. 21:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Arra nagyon figyelj kérdező, hogy ne nagyon humorizáljatok bent, mert a nevetés még mindig fájó lesz a szobatársaiddal:DD Legalábbis nálunk az volt, mert sokat hülyéskedtünk, főleg vizitek előtt:D
2020. aug. 22. 22:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat! A többieknek meg kár volt az idejüket pocsékolni!
2020. aug. 22. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem írta el a kérdező, én elsőre is értettem. Készülők! Hosszú ő betűvel. Szóval aki a 3. Babáját is császárral szüli, azokhoz szólt a kérdés. Ne aggódj, több ismerősöm is van, akiket 3x is császároztak, gond nélkül felépültek.
2020. aug. 22. 23:42
 14/22 Derjaderja ***** válasza:
89%

Az életkor részhez hozzászólva, nekem 32 évesen volt az első és szuperül gyógyult a seb és minden rendben volt.

A 35 sebgyógyulás szempontjából nem kor.

2020. aug. 22. 23:52
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

Mikor a funkcionális analfabéták poénosnak hiszik magukat...

Készülök nem egyenlő készülők.

2020. aug. 23. 07:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem írt el a kérdező, csak itt egyesek nem tudnak olvasni😂
2020. aug. 23. 08:21
 17/22 anonim ***** válasza:
18%
16 szerintem itt az az elírás, hogy ti nem aggódtatok/aggodnátok. Nyilván nem arra kiváncsi a kérdező, hogy érte aggódik e bárki. Csak van akinek ilyen alacsony a humor küszöbe 🤷🏼‍♀️
2020. aug. 23. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#17 nem!! A kérdés az volt, hogy akik a 3.császárra készülnek, nem aggódnak-e önmagukért?

Hogy lehet arra következtetni ebből a mondatból, hogy "akik a 3.császárra készültök nem aggódtok értem"?

Komolyan észvesztő felnőtt emberek mennyire képesek szöveget értelmezni, semennyire. Olyan, hogy szövegkörnyezet, ismerős kifejezés?

2020. aug. 23. 11:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Én értem, eddig is megvolt, de hát látod...
2020. aug. 23. 12:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmi elírás nincs, csak az értelmezéssel vannak problémák.

Nem azt írta, hogy "készülök", hanem, hogy "készülők".

2020. aug. 23. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!