Akinek a szex indította be a szülést azoknál aktus után mennyi idővel folyt el a magzatvíz vagy jöttek a fájások?
Figyelt kérdés
"9hónap" és hasonló vicceskedéseket nem kérek2020. aug. 19. 16:20
1/5 anonim válasza:
Kb1,5-2 hmúlva éreztem
Nyilalást..akkor azt hittem az orgazmus miatt
1 h múlva igazi fájás
2 h múlva megszületett
10 perccel előtte ment el a tolófájások alatt a víz
2/5 anonim válasza:
2-3 óra múlva. Majdnem éjfélkor.
De 11 óra vajúdás után sem tudtam megszülni, császár lett. Semmit sem tágultam. Se vérzés, semmi nem volt, el se érték a méhszájamat vizsgálatkor.
A lányom szívhangja meg leesett.. Szokásos sztori.
3/5 anonim válasza:
Maszturbáltam. 38+3. nap. Tíz perccel az orgazmus után folyt el a magzatvíz. Fájás hiányában másnap császármetszéssel szültem.
4/5 anonim válasza:
Bocsi az offért, de szerintem ezek a praktikák csak akkor működnek, ha amúgy is beindulna a szülés. Jómagam bábakoktélon kívül mindent kipróbáltam, sok szex, hosszú séta, lépcsőzés, forró vízbe fürdés, semmi nem segített. 42 hetesen császár lett, indításra sem akart kibújni.
5/5 anonim válasza:
4-essel
Egyet értek
Első baba napi néha napi 2 szexszel sem indult be.../ kilakoltatni akartuk/
1. Vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!