Nemi vágy mikor tért vissza nektek szülés után?
A terhességem alatt is már erősen csökkent a libidóm, de most szülés után szinte teljesen eltűnt. Pedig a várandósságom előtt elég nagy étvágyam volt, most meg még magammal szórakozni sincs kedvem. És nem a fáradtságtól, egy hónapos a babám, simán tudok mellette pihenni. Nem ismerek magamra és őszintén zavar ez a változás.
Nektek hogy volt, mikor tért vissza (ha visszatért) eredeti állapotába a libidótok? Szoptattatok, vagy ennek igazából ekkora jelentősége nincs?
Kb. 5-6 hónapra rá állt vissza a libidóm.
Addig még csak gondolni sem tudtam rá.
Szoptattam is, így a mellem, az viszont, tabu maradt. Csak 1 évre rá voltam teljesen a régi (a ciciket is beleértve, mivel nekem az fontos erogénzóna, s az orgazmus eléréséhez is elengedhetetlen számomra).
Az első terhességem alatt, és utána is nagyobb volt a libidóm mint friss házas koromban.
Most a 2-nál elvoltunk tiltva a terhesség alatt. De nem is kívántam.
4 hónapja már hogy szültem, de a libidóm sehol. Egyáltalán nem kívánom még a szexet.
Persze ha ösdzebújunk, élvezem, de hogy én kezdeményezzem......
Az első terhességem alatt nemigen volt libidóm. Szülés utáni 1-2 hétben nagyon bújós voltam és lett volna kedvem, de ugye akkor nem lehetett.
Utána kb ahogy beindult a tej, elment a libidóm, és igazán csak 6 hónap után, a szoptatás csökkentésével jött vissza, kb minden kiváltott étkezéssel jobb lett.
Addig olyan volt, mint kb pubertás előtt, nem éreztem semmi szexuálisat. Szívesen ölelgettem a párom de kvázi szeretetből.
Az első pár alkalom fájt is, de ez nem volt jelentős.
A 2.terhességem alatt meg "kívánós" vagyok az elejétől meg most is (27.hét). Most nem tudom, más lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!