Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nemi vágy mikor tért vissza...

Nemi vágy mikor tért vissza nektek szülés után?

Figyelt kérdés

A terhességem alatt is már erősen csökkent a libidóm, de most szülés után szinte teljesen eltűnt. Pedig a várandósságom előtt elég nagy étvágyam volt, most meg még magammal szórakozni sincs kedvem. És nem a fáradtságtól, egy hónapos a babám, simán tudok mellette pihenni. Nem ismerek magamra és őszintén zavar ez a változás.

Nektek hogy volt, mikor tért vissza (ha visszatért) eredeti állapotába a libidótok? Szoptattatok, vagy ennek igazából ekkora jelentősége nincs?

2020. aug. 17. 17:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Kb. 5-6 hónapra rá állt vissza a libidóm.

Addig még csak gondolni sem tudtam rá.

Szoptattam is, így a mellem, az viszont, tabu maradt. Csak 1 évre rá voltam teljesen a régi (a ciciket is beleértve, mivel nekem az fontos erogénzóna, s az orgazmus eléréséhez is elengedhetetlen számomra).

2020. aug. 17. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Ahogy hazajöttem a kórházból, és este lefeküdtünk aludni, már kivoltam. Kínszemvedés volt a 6 hetet végigvárni:D nekünk most lesz 6 hónapos a baba
2020. aug. 17. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
Elsőnél kivártuk a 6 hetet fejenállva. A másodiknál már nem.
2020. aug. 17. 19:09
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 orvos mondta, hogy mehet, vagy úgymond "saját felelősségre" nem vártátok ki a 6 hetet? Én is gyógyultnak érzem magam már minden irányból, de attól még nem mernék anélkül belevágni, hogy a doki rámondta volna az áment.
2020. aug. 17. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Az első terhességem alatt, és utána is nagyobb volt a libidóm mint friss házas koromban.

Most a 2-nál elvoltunk tiltva a terhesség alatt. De nem is kívántam.

4 hónapja már hogy szültem, de a libidóm sehol. Egyáltalán nem kívánom még a szexet.

Persze ha ösdzebújunk, élvezem, de hogy én kezdeményezzem......

2020. aug. 17. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Én egész terhesség alatt nem kívántam. Császárral szültem, kb 2 hét után már alig bírtam kivárni, hogy szexelhessünk.
2020. aug. 17. 20:05
 17/20 Derjaderja ***** válasza:
75%

Az első terhességem alatt nemigen volt libidóm. Szülés utáni 1-2 hétben nagyon bújós voltam és lett volna kedvem, de ugye akkor nem lehetett.

Utána kb ahogy beindult a tej, elment a libidóm, és igazán csak 6 hónap után, a szoptatás csökkentésével jött vissza, kb minden kiváltott étkezéssel jobb lett.

Addig olyan volt, mint kb pubertás előtt, nem éreztem semmi szexuálisat. Szívesen ölelgettem a párom de kvázi szeretetből.

Az első pár alkalom fájt is, de ez nem volt jelentős.

A 2.terhességem alatt meg "kívánós" vagyok az elejétől meg most is (27.hét). Most nem tudom, más lesz-e.

2020. aug. 17. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Fel éves a babám. Így kb havi egyszer kapok úgy igazán kedvet. De két hónappal ezelőtt ez havi nulla volt, Szoval haladunk. Ez is hormonális dolog.
2020. aug. 17. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
A legrosszabb időszakok a terhességeimmel és a szüléseimmel kapcsolatban azok a szülés utáni 6 hetek voltak, a falat kapartam, úgy kívántam a férjemet. Nekem terhesen is brutális volt a libidóm, a gyermekágyas időszakokban meg méginkább. Szoptattam mindegyik gyereket. 😊
2020. aug. 18. 00:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt azt se szerettem, ha ölelget vagy puszilgat a férjem, szerintem max 5x szexeltünk... 🙈😂 4 hete szültem, már szülés után 5 nappal a falat kapartam, úgy kívántam az együttlétet, csókolózást. Minden este bújok is, mint egy kiscica. A behatolást hanyagoljuk nyilván, de simi meg petting van, amióta elmúlt vérzésem/folyásom. Gátmetszésem nem volt.
2020. aug. 18. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!