Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nemi vágy mikor tért vissza...

Nemi vágy mikor tért vissza nektek szülés után?

Figyelt kérdés

A terhességem alatt is már erősen csökkent a libidóm, de most szülés után szinte teljesen eltűnt. Pedig a várandósságom előtt elég nagy étvágyam volt, most meg még magammal szórakozni sincs kedvem. És nem a fáradtságtól, egy hónapos a babám, simán tudok mellette pihenni. Nem ismerek magamra és őszintén zavar ez a változás.

Nektek hogy volt, mikor tért vissza (ha visszatért) eredeti állapotába a libidótok? Szoptattatok, vagy ennek igazából ekkora jelentősége nincs?

2020. aug. 17. 17:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Igazából nekem terhesség alatt is volt, és a szülés után 2-3 hónappal mi a férjemmel, bár finomabban de szeretkeztünk
2020. aug. 17. 17:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg én is fogok a 6 hét letelte után szeretkezni a férjemmel, még ha nincs is hozzá igazán kedvem, hátha attól visszatér a régi önmagam, de azért jobb lenne, ha nem kéne "rávennem" magam a dologra, hanem úgy igazán tényleg vágynék rá.
2020. aug. 17. 17:12
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Szülés után 6 hét-van amit "kötelező" betartani, ahogy jó idős doki bácsika mondta.
2020. aug. 17. 17:13
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 1.5 év kellett. Addigra viszont már késő volt, a férj félrekefélt, így elváltunk.
2020. aug. 17. 17:17
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
10 hónap kellett, hogy vissza álljanak a hormonjaim. Még szoptatok, de minden visszatért a normál kerékvágásba ezen a téren.
2020. aug. 17. 17:20
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Huhh, az elsővel én is ugyan így voltam. Kellettvagy 1,5 év, hogy úgy igazából újra kívánjam. A második szülés után alig bírtuk kivárni a 6 hetet. A másodikkal terhesen is folyton kívánós voltam.
2020. aug. 17. 17:29
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

6 hetet várni kellett, és addigra már kívántam. De több szünet volt, mert a terhesség végén már nem szabadott.

Nem mondom, hogy totál beindultam csak úgy és a szexen kattogott az agyam, de a férjem olyan finom, kedves, hogy amikor próbálkozott, akkor meghozta a kedvem.

2020. aug. 17. 17:40
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
1 év után
2020. aug. 17. 17:52
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
Sosem csökkent a libidóm. Alig vártam, hogy a hat hetes kontroll után szabad utat kapjak nagyon odavoltam.
2020. aug. 17. 17:53
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
Hat hónapos a babám, még semmi kedvem semmi olyanhoz... Fáradt vagyok, fizikailag és agyilag is.
2020. aug. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!