Ez már menstruáció lenne?
Figyelt kérdés
Pontosan ma 5 hete született a kislányom. A vérzésem szülés után 2 hétig tartott majd 1 hétig barnáztam és onnantól kezdve sárgás fehéres folyásom volt. Viszont tegnap óta élénkpiros vérzésem van, mennyiségében nem olyan sok mint a menstruációkor, és semmilyen görcs sincs hozzá mint menzeszkor. Ez szerintetek még a gyermekágyi folyás része lehet, vagy már a menstruációm lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 14. 08:47
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem nagyjából 7 hétig tartott a gyermekágyi folyás. Volt,hogy nekem is sárgás fehéres volt,aztán újra élénk piros. Féléves a fiam,de még nem jött meg azóta,szóval lehet még nem menzesz :)
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy menstruáció, nekem is pont az 5. hétre jött meg.
3/5 anonim válasza:
Nekem a 4. hétre jött meg 6 hetes kontrollra már peteéréssel mentem, szóval simán lehetséges,hogy menstruálsz.
4/5 khniki válasza:
8 hétig bármi normális. Szerintem nem menzesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!