Mit tegyek, ha az orvos elsseszte a hasamat?
A köldöke alatt pár centivel vágták. Egyszer leírta, de azt törölhették, de lehet csak nekem írta azt privátba.
Egyébként meg attól, hogy neked nem volt időd magadat nézegetni a tükörbe, még nem vagy jó anya, és attól, mert a kérdezőnek van ideje, még nem kell lerosszanyázni. Az anyaság nem egyenlő azzal, hogy napi 24-be a gyereket figyeled. Jól írta, attól még, hogy megszülte a gyereket, attól ő még ugyanúgy létezik. És ne általánosíts! Lehet, hogy a férje cs.szteti, hogy hogyan néz ki szülés után. De ha másnak is akar tetszeni, azzal mégis mi a baj? Értem én, hogy anya lett, meg minden, de ő attól még külön személyként is létezik. Ezt meg neked - a csodálatos anyukának, aki napi 24 órát áll a kiságy felett és nézi a gyereket, és számolja a lélegzetvételeit - nem lehet elmagyarázni, úgy se érted, miről beszélek...
És akkor 29-es te mit javasolsz neki?
Mert csak belekötni tudsz mindenbe.
Azt kérdezte a kérdező, hogy mit csináljon. Leírtuk! Aki már ilyen lelki szinten van, hogy azon gondolkodik, hogy már élni sem akar, annak igenis pszichológus kell, mert valami nagyon nincs rendben!
Ugyanis vagy elfogadja, hogy ilyen a hasa (ami amúgy nem feltétlen marad ilyen, idővel annyira elhalványulhat, hogy alig látszik. Nekem is keresnem kell a császár hegemet, már annyira nem látszik, az első évben viszont volt minden színű a lilától a pirosig és duzzadt.) vagy pedig plasztikai sebészhez fordul! Illetve vannak kezelések, mint a lézeres hegkezelés például.
Vagy otthon is ki lehet próbálni hegkezelő krémet, a cicaplast nagyon jó!
De ennyi! Vagy elfogadja, hogy ilyen és vár hátha jobb lesz, vagy ha annyira zavarja, hogy éli sem akar (🙄), akkor valamilyen beavatkozás!
De mivel minden válasz le van pontozva ezért nem tudom, hogy mit is vár. Vagy csak együttérzést? Nekem a hasam közepén van egy 13 cm hosszú műtéti heg. Nem szép, ez van. De amikor ránézek eszembe jut, hogy ezzel a vágással az életemet mentették meg. Eszembe sem jutna, hogy ez miatt ne akarjak élni.
31 es...
Nem nem vagyok szuperaanya, nem nézem 24 órában. De nem is mártirkodok a testem miatt meg nem akarok öngyilkos lenni emoatt. Ez a kulonbseg koztem és közte,hogy én a gyerekemet nézem hogy van anyja aki lelkileg stabil...
Ez a nö lelkileg pont nem az. Leirták sokan hogy lehet nemnis fog látszani, mit várt 5 hét után hogy minden olyan lesz mint rég? Amikor gyereket vállalt benne volt a pakliban hogy lehet lesz heg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!