Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, ha az orvos...

Mit tegyek, ha az orvos elsseszte a hasamat?

Figyelt kérdés
Nem alul vágott, hanem fentebb és nem tudom eltakarni sehogyan se. Már élni se akarok, akárhányszor ránézek, undor és sírás fog el.
2020. aug. 11. 20:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
29%
De attól, mert született egy gyereke, attól ő még nem szűnt meg létezni! Igenis zavarhatja a heg, és nem kell rögtön depresszióra gondolni. És könnyű azt pofázni, hogy "Fogadd el magad!", de attól, hogy elfogadja magát, attól még ott van a heg. Azért mert van egy gyereke, ő attól még ugyanúgy van és létezik, és lehet ettől nem érzi magát nőnek és nőiesnek. Nem kell rögtön már mindig mindenkit pszichológushoz küldeni, akinek baja van. Akkor ennyi erővel akár az összes gyk-ra regisztráló járhatna pszichológushoz.
2020. aug. 12. 06:00
 12/34 anonim ***** válasza:
30%

Zavarhatja igen, de semmit nem tud vele kezdeni... Az ott van és ott is marad.... Teis hiába "pofázod "ezt attól még varázsütésre nem fog eltűnni onnan....

Probálja meg elfogadni gondoljon inkább az egészséges gyerekére

Ha meg a férjének igy is szép akkor kinek akar tetszeni? A huszonéves pityunak a szomszédba?

2020. aug. 12. 06:04
 13/34 anonim ***** válasza:
8%
Honnan tudod, hogy a férjének igy is tetszik-e?
2020. aug. 12. 06:09
 14/34 anonim ***** válasza:
54%
Ha igy már nem tetszik, az a kapcsolat már nem most ment bukóra... Ha nem tudja elfogadni igy, miután szült neki egy gyereket. Akkor menjen os a levesbe a faszi. De én egy ujszülott mellett soha nem gondolnek arra hogy meg akarok halni csak azért mert a tökéletes bőrömnek annyi. És tapasztalatbol mondom ,mert nekem is császár után más lett.. nagyon más. De eszembe nem jutott volna ezzel foglalkozni,örültem hogy a gyerekem egészséges és vele foglalkoztam nem azzal hogy nézek per pillanat ki, mikor lehet majd nyoma sem lesz a hegnek. Le lehet pontozni nyugodtan de ha valaki ennyire elvan magával foglalva meg ilyenekre van ideje hogy ezen agyaljon hogy a teste miatt nem akar élni annak a fejében hatalmas gond van....mindenkinek más a véleménye, nekem ez..
2020. aug. 12. 19:20
 15/34 A kérdező kommentje:
Oké, örülj magadnak, hogy magasról leszerod, hogy nézel ki. Hát én nem.
2020. aug. 12. 19:41
 16/34 anonim ***** válasza:
56%

De még mindig nem válaszoltál, hogy mikori a heg?

Ha annyira zavar, akkor meg hegkorrekció. Nem olyan hatalmas összeg, menj el konzultációkra, megmondják mit javasolnak.

2020. aug. 12. 20:01
 17/34 A kérdező kommentje:
5 hónapja műtöttek.
2020. aug. 12. 22:15
 18/34 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te inkább a tényt nem tudod feldolgozni, hogy császáros lett, nem a seb az igazi baj. Egy biztos, amit érzel az mindenképp túlzó. És ezzel nem azt szeretném mondani, hogy gond van veled, vagy az érzéseiddel, hanem, hogy egy sokkal nagyobb traumát vetítést ki egy sebre. De szerintem a megoldást a sebre megkaptad. Plasztika vagy tetkó. De ha nem a seb az igazi baj, nem fog segíteni.
2020. aug. 12. 22:21
 19/34 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem leszarom... Az ott van és ha belebolodulok is ott marad mert császárral szültem... Nem tudok vele mit kezdeni. És tudod mit ha a másodikat is császárral szülöm akkor sem fog zavarni mert legalább lesz mégegy egészséges gyerekem

Senki nem mondta hogy bolond vagy, vagy hogy nem vagy normális. De igenis nagyon sok embernél előjön egy szülés utáni depresszio. Kinek ezért kinek azért. Nem szégyen az ha te most nem tudod elfogadni a tested, de igenis meg kell probálni vagy tenni érte hogy alakuljon vagy elfogadni.Sok embernek előjön ,ha természetes szülésre készült, de nem sikerült. Az a vágás akkor is ott marad. De lehet semmi nem fog szinte látszódni belőle.

Mondjuk megmondhatnád kb hol van a sebed hogy tudjunk viszonyitani.

Utolso teljesen igazad van.

2020. aug. 13. 04:21
 20/34 anonim ***** válasza:

Fogadott orvosod volt? Mert akkor miért nem kérdezed meg, hogy miért ott vágott ahol? Lehet van rá magyarázata. Nem hiszem, hogy direkt akarta elcseszni. A császár rutin műtét, biztosan tudja hol optimális a metszés.

Ha ügyeletben császároztak sürgősségivel akkor még az is lehet, hogy nagyon kellett sietni és esetleg kicsit feljebb sikerült. De ez lenne az utolsó amire gondolok.

2020. aug. 15. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!